Thursday, February 24, 2011

Bekerja Dengan Lebih Tekun



Sangat teruja apabila dapat melihat pejabat macam ni. Rasanye tak pernah nampak lagi kot pejabat gini. 
Macam kerja kat spaceship pun ada aku tengok Pastu aku suka sangat dengan design meja yang sangat moden seperti 'bubble' itu. Menambahkan lagi seri dalam pejabat. Tapi kalau buat meja untuk aku study ok gak kot. hmmm. Pastinya korang akan dapat bekerja dengan lebih tekun lagi kot. Hebat-hebat. Tahniahlah diucapkan kepada Christian Pottgiessar kerana dapat menghasilkan design pejabat moden yang sangat menarik, unik dan stylez ini. Mungkin boleh dijadikan sumber inspirasi lepas ni untuk mendekorasikan pejabat aku nanti. wakakaka.
























10 comments:

mia said...

style lah.....nk2

Pezol Stylez said...

@mia: aah....;p

apezs shah said...

perghhh stylis habis la...
kan best kat opis ni pn mcmtu..;)

Pezol Stylez said...

@apezs: aah...mestilah best...haha

Farhana Sahri said...

sgt sejuk mata melihat pokok2...sonoknye...

Pezol Stylez said...

@farhana: smelah kiter....ever green....;p

cheQmOomOo said...

xbg borak2 ni :))

Pezol Stylez said...

@cqq: aah...tejun bekerja...fokus2

ShA + ZaM = LoVe said...

best betul cam ni..

Pezol Stylez said...

@szl: best2....buatlah satu ek....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...