Monday, February 28, 2011

The Wanted Digilai Wanita Malaysia

THE WANTED


Actually aku pun baru tau pasal The Wanted kumpulan muzik yang sedang hangat diperkatakan sekarang nih. Kumpulan yang berasal dari United Kingdom ini dianggotai oleh lima anak muda iaitu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker dan Nathan Skyes. Dengan berbekalkan pakej yang lengkap untuk menjadi kumpulan muzik yang berjaya, sememangnya The Wanted menjadi kegilaan para wanita. So, kalau korang nak tau dengan lebih lanjut pasal kumpulan ni boleh klik kat SINI. Nak tengok video klip korang cari je la ek kat youtube. Banyak je kot. Ok. Tu je nak share hari ni. Bye2. Nak tengok pic ahli kumpulan The Wanted klik je kat bawah ni. k




SIVA



TOM



JAY



MAX



NATHAN


2 comments:

LehaMY said...

eh . baru tau ada new group lak. tapi memang hensem ! kuikuikui :D

zoe said...

ade gak orang India join band ni kan!! mcm2 band ade skang ni, takot2 ramai artis dr orang biase mcm aku nih. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...