Thursday, February 24, 2011

Peluk Dan Cium Depan Orang Ramai

Wassup beeps!! *tiru anwar hadi punya stylez*. Caner petang ni? Tak kuar mane2 ke? Aku baru abes kelas kol 6 tadi. Habis kelas je terus aku memecut 150km/jam alik umah. Sampai umah je terus buang beg atas lantai. Pergi dapur bukak peti ais carik air. Minum!! Lega sudah tekak ku. 


Pastu pi semayang asar lu then bukak blog. Wah...byk stalker komen entry aku pasal Yuyu yg kecil molek lagi cute itu. Aku suke aku suke. Sesi berdebat komen pun bermula dengan jayanya. Habis berdebat komen ngn stalker2 Pezol Stylez, aku pi bukak nuffnang lak. Fuhh...byk jugak stalker2 intai blog aku nih...hikhik. mekacih...pastu..pastu...pastu *tarik nafas dalam2 lu* tekan kat keyword. Aik...pelik, konfius, bingung dan hairan aku dibuatnya.




Eh aku de ke tulis entry pasal peluk dan cium depan orang ramai. tapi kenapa 20 minit jer?. wakakaka. Blog aku jadi sasaran para penggemar seks bebas skang ni dah. Oh tidakkk!! Malu aku. Malunyer. Cepat nyorok bawah meja. hahaha. Wey, kat blog aku mana de entry2 camtu. Blog Pezol Stylez suci lagi murni tau. Salah channel lah. ish2. Ok lah. Malas nk taip panjang2. Lenguh kot. Aku nak rest jap. Pesanan aku kat korang jangan amalkan seks bebas depan orang ramai. Tak elok. Bahye2. hehehe. bye2

6 comments:

Tasha said...

tiber je....sangat details yer. nak yang 20 minit ajer. hahahaha....

ni mesti kes dia cari video budak bercium yang pasal pilih KLCC tu kot

athirahzaki said...

hahaha,
siap ada minit lagi.
saat takdak nak join sekali?
haha.

Pezol Stylez said...

@tasha: aah tu la psl...yekot

Pezol Stylez said...

@athirah: tau xpe....ok thnx

qasehraihan said...

panjangnya carian tu...dengan ayat penuh tu!!haha..gatal sungguh org skrg..hihi

Pezol Stylez said...

@kakQaseh: aah....detail sgt2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...