Thursday, October 20, 2011

Buku Iluminasi Sangat Cool Ok

Seni pengubahsuaian rak buku yang sangat cool ini dilakukan oleh seorang pereka dari Korea iaitu Airan Kang dengan rak buku yang diisi dengan buku illuminasi. Lampu LED yang dipasang di dalam arca berbentuk buku yang menakjubkan itu diprogramkan untuk terus mengubah kecerahan dan warna. Hmm...nampaknya selepas ini, boleh lah baca buku di dalam gelap yer. Nampak menarik kan. Jom tengok.












38 comments:

hairy said...

omg!!giler...

♥Aien Najwa♥ said...

Oh Mak Datok!!~~cantek giler seeeyhh..

Pezol Stylez said...

@hairi: hebat kan...haha

Pezol Stylez said...

@aien: tau xpe..cantek sgt

Nurul Ezra said...

OMJay.. Best nye,hari hari nak datang baca buku. sumpah! :p

Wen said...

sukenyeee aku nak beli banyak2.. tapi aku bukan nak bace.. aku nak jadikan lampu kat bilik aku hehehe... :P

ch000tz axoera said...

wooooowwwwww!!!

puteri kasih said...

wow..cantiknyer :)

Pezol Stylez said...

@nurul ezra: tau xpe..jum2

Pezol Stylez said...

@wen: boleh je kot wat lampu bilik..romantik gitohhhh!!

Pezol Stylez said...

@choooottt: wow gak lah..haha

Pezol Stylez said...

@puteri kaseh: cantik2 kan...;p

Izyan Yan Cinnamon said...

rasa2 nya kalau bca dlm gelap x jdik masalah nih..cerah gituu..^^

abbymira said...

waaaa... terpegun...

Wen said...

haha best tu lampu mcm tu.. ghehehhe err maksudnye aku jimat electrik kan? hahahha

Pezol Stylez said...

@izyan: bley je bace time gelap...hihi

Pezol Stylez said...

@abbymira: hihi..tepegun ek.best kn

Pezol Stylez said...

@wen: jimat kot

TiMbAHiJaU said...

cool habislah! :o erk, nampak mahal lah :D

Pezol Stylez said...

@timbahijau: yup cool..nak murah awk wat sendiri la yer..hehehe

khairul said...

mmg canggeh lah !

Ayien Ocaca said...

kat ane ni??
cntik nye

lynda said...

memang cool !

Pezol Stylez said...

@khairul: tau xpe kan..hihi

Pezol Stylez said...

@ayien: kat korea

Pezol Stylez said...

@lynda: betul2

MERAH said...

cam sakit mata je nak baca ni.hehe.teknologi mmg makin canggiih laaa.

fiQ'Ra said...

panas tak buku tu? haha

cikpjaz said...

cantiknyer buku tu, kalau letak dalam bilik mmg cantik ah..hehe

CikguShikin said...

ni arca je kan bukan buku betul kn?

Pezol Stylez said...

@merah: biasalah...canggih dh skunk

Pezol Stylez said...

@fiq'ra: kalau pns..tebako la buku tu nti..;p

Pezol Stylez said...

@cikpjaz: aah tul tu..;p

Pezol Stylez said...

@cikgu syikin: yup..arca je

fafa (n_n) said...

wow..... dasat gileww... mst besh ni klo ade buku ni kt malaysia ehhehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sangat cantik :)

Pezol Stylez said...

@fafa: mesti la dasat...hihi

Pezol Stylez said...

@IBS: ofkoz !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...