Tuesday, September 11, 2012

JOM NAIKKAN TRAFFIC BLOG






Moh ler kite join segmen "Jom Naikkan Traffik Blog" anjuran Mak Dara ni. Blogger retis ok. Rugi korang tak join. So, untuk pengetahuan korang, nama blog aku adalah "Just Call Me Pezol". Dah masuk 3 tahun berblogging. Blog yang simple dan sarat dengan info-info yang berguna untuk korang.

Berblogging ni just nak hilangkan rasa bosan bila dah tak tahu nak watpe. Mungkin dengan cara berblogging dapat ilmu pengetahuan baru, info-info terkini dan paling penting dapat kawan baru. Tak kisah sama ada tua ke muda ke, yang penting kita enjoy.

So, korang2 yang nak naikkan traffik blog anda hari ini, jom join. Klik SINI.

40 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tankiuuuuuuu sudi join segmen picisan mak dara ni ye.. terharu sangat tks dik..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Ni 1 cara yg baik lahhh.. Like!!

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

:) selamat bersegmen

Pezol Stylez said...

@mak dara: its ok kak..smaa2 lah kite menaikkan traffik blog ni..hehe

Pezol Stylez said...

@leeza: itu sudah pasti..jom join

Pezol Stylez said...

@pipi merah: jom2 bersegmen

Ahmad Haziq Azlan said...

nak join gak la

Mr. Firdaus Windey said...

salam, singgah sini dari segmen sama.
jom singgah balik..

http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Yana Aina said...

dari segmen sama .. dtg melawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

BeLLa said...

goodluck pezol!

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Che Rosliza Che mat said...

Follow sini...Jom lawat blog saya...
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Che Rosliza Che mat said...

Follow sini...Jom lawat blog saya...
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Maria Menado~ said...

Gudluck! Nak join tak sempat... so, tumpang blogwalking je la.. =)

Cik Nur said...

Nur singgah malam buat spotchek..hihihi.. :D

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

miz ruha said...

datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Kesuma Angsana said...

salam kenal dari segmen yg sama, KA dh follow juga ye 3168

nurun nasuha said...

dari segmen yang sama :)
singgah blog saya http://chuachowder.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Bitt (doubeIS) said...

salam kenal dan singgah dari segman mak dara...
saya follow sini do n visit me back ;) http://b1tt.blogspot.com

[sutera kasih] said...

hai, singgah dr segmen yg sama jgk, segmen Mak Dara :)


salam perkenalan yaaa ^_^


suterakasihyann.com

mumui said...

hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

beta kupu said...

Dari segmen mak dara….done follow ;)
http://betakupu.blogspot.com/

Si Matatajam said...

Datang melawat dari segmen yg sama..
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Safra Najaa said...

http://secarikcintanya.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Selamat bersegmen

Zamani said...

Salam~ Zam dtg melawat dr blog Mak Dara :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Cik CM said...

singgah dr segmen yg sama.. :')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

bermula disini said...

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mooniqueen said...

Salam ziarah dari Blog Mak Dara... Follow sini...

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

CikLily Putih said...

datanG dari seGmen mak dara

http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Sue-Rya Qistina said...

Salam perkenalan. dtg BW di petang hari dari segmen yg sama :)

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Nur Atirah said...

tira datang dari segmen sama . jemput join GA tira
http://adzahaiqal.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

dan segmen sayang sahabat .

http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

terima kasih

Firdaus Mohd said...

salam, singgah sini dan follow blog ni dari segmen sama.
jom singgah balik.. Lambat singgah sebab busy sangat2 :)


http://firdauszmohd.blogspot.com

phia nisya said...

Segmen yang menarik..
Saya blogger baru harap anda semua boleh lawati blog saya ya... :)

http://akueiyasofiah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...