Saturday, December 24, 2011

SITI NURHALIZA MADONNA MALAYSIA DALAM GLAM











Akhirnya, keluar gak keempat-empat gambar cover majalah GLAM iaitu menjadikan penyanyi nombor satu negara Dato' Siti Nurhaliza untuk edisi januari tahun depan. Konsep yang ingin diketengahkan dalam cover majalah GLAM ni adalah menjadikan Dato' Siti Nurhaliza seperti Modonna. 

Ermmm..bagi aku tak nampak pon sisi mana yang boleh menjadikannya seperti gambar Madonna. Tapi takpelah, memang sesuai sangat la Dato' Siti Nurhaliza dijadikan pembuka tirai tahun 2012 untuk cover majalah GLAM. Keseluruhannya, sume nampak cantik tapi personally aku suke pic pertama sebab dalam gambar ni tampak lebih anggun, bergaya dan kelihatan mewah. Korang pulak macam mana??








p/s: masih menunggu perubahan imej dato' siti ke arah yang lebih baik. semoga terbuka pintu hatinya

sumber: beautifulnara.com



9 comments:

NUR AYNIE said...

yg last kot..=)

Pezol Stylez said...

@aynie: ok gak

Zaki Muhammad said...

salam
my 1st impression without reading ur explanation is: eh ni gambar siti tahun bila? hurmm
then saya betul2 terkezut bila ni cover utk majalah glam 2012
wtf???? hurmm
mungkin saya terlalu berharap?
mungkinkah?

MaYa MustWany said...

yang first nampak lebih klasik..tapi lebih ayu kalau bertudung.hihi

sharul izam said...

amin..:)

sharul izam said...

amin..:)

Pezol Stylez said...

@zaki: so lps ni kne bce dulu ek..hihi

Pezol Stylez said...

@maya: tau xpe kan...;p

Pezol Stylez said...

@sharul: insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...