Thursday, December 22, 2011

MONYET NAKAL MAIN BALING SALJI

Teringin sangat nak main salji. Sejuk sangat ke salji tuh?? Entah bila lah boleh pergi melancong ke negara-negara yang ade salji kan. Aku tenogk monyet dalam gambar ni macam best je buat snowball..pastu baling-baling. Mesti meriah kan uols. Hehehe. Gambar monyet-monyet nakal ini diambil oleh seorang jurugambar profressional dari British di Taman Negara Jigokudani kat Hanshu Jepun. Comel pulak aku tengok monyet-monyet nih.






10 comments:

azizul said...

tak sejuk pulak monyet tu...

s.y.a.r.q said...

itulah pasal. Monyet pon dapat main salji. Saya pon x penah. (T___T)

Cik Jingga said...

time musim sejuk bulu lebat..nmpk lebih comel bbanding musim biasa..huhuhuh
xbest la salji..

Pezol Stylez said...

@azizul: tu la pasal...relek je diorang main

Pezol Stylez said...

@syarq: tau xpe kan...huhu

Pezol Stylez said...

@jingga: best la awk...

misSbLurRy said...

g genting je la, rasa salji atas nun

Pezol Stylez said...

@missBlurry: lau ada..dah lma sye pegi

MaYa MustWany said...

hihihi comel..rasa nak angkat nak baling gak.hihihi..
tapi just kata2 je..xberani pun..hahha

Pezol Stylez said...

@maya: haha..bley ek camtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...