Sunday, December 11, 2011

MAJLIS PENUTUPAN KARNIVAL SUKAN PELAJAR UTHM 2011

Minggu lepas merupakan minggu yang paling memenatkan bagi aku. Yelah busy dengan assignment, hantar report projek sarjana muda lagi , pastu ade karnival sukan pelajar pulak. Banyak  sukan telah dipertandingkan sepanjang karnival sukan ni berlangsung. Aku join sukan olahraga. Alhamdulillah dpat gak pingat sebutir dua..dan dua hari yang lepas berlangsung majlis penutupan karnival sukan pelajar uthm 2011 dengan artis jemputan penyanyi najwa latif. 










najwa latif nyanyi malam tu : http://youtu.be/SlBOMgaGFIM


**************************

1 MAHASISWA 1 SUKAN


3 comments:

::contengan hati::)) said...

ea UTHM ea? wahh same lah kite,,
ni mesty senior ni .;)

alah tak turun a masa malam ni sebab penat cgt2...

Pezol Stylez said...

@contengan hati: aah...penat ek? xpela..tgu thn dpn la kalu nak dtg lg

MaYa MustWany said...

nampak word olahraga pun,mas dah semput.hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...