Tuesday, December 20, 2011

DAH LEWAT NAIK TEKSI JELAH


Korang pernah naik teksi? Mesti lah pernah kan? Mesti korang jugak biasa tengok teksi kat negara kita ni kan? Teksi merupakan antara pengangkutan awam yang sangat popular di negara-negara maju. Yelah dalam sibuk-sibuk nak pergi pejabat korang hanya tahan teksi untuk pergi ke tempat kerja. Nak naik bas takut lambat pulak kn. *padahal dalam hati terpaksa sbb ketinggalan bas*. Bagaimana pula dengan teksi kat luar negara? Korang pernah tengok teksi diorang guna brand ape? Jom kita terjah.



Teksi Maybach kat Moscow, Rusia


Teksi Porsche


Teksi Hummer kat Texas


Teksi Udara kat Florida


Teksi Chevrolet Corvette


Teksi Porsche Cayenna kat Rusia


Teksi Roda Tiga kat Havana, Cuba


Teksi Air kat New York


Teksi VW Beattle kat Mexico


Teksi Lamborghini kat Kanada

9 comments:

pezol said...

jom naik teksi

aqil_qila said...

saya nk naik teksi kuning tu...haha

Eera Shera said...

peh teksi porche ngn lamborghini?bia betul..

Mazni said...

yang Teksi Air kat New York tu bukan Feri ke? hihi :D Cantik-cantik kereta deorg. Rugi kalau tak naik ni..

Pezol Stylez said...

@aqil: jom2

Pezol Stylez said...

@eera: tu xpe..smart kan

Pezol Stylez said...

@mazni:mmg kene naek pon tekni nih...rugi kalu xnaek

azizul said...

berapa tambang?

Pezol Stylez said...

@azizul: kena g naek dulu la bru tau bpe..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...