Monday, December 12, 2011

GAUN ANGRY BIRD AKU CANTIK KAU HADOO

Walaupun aku bukan peminat setia games angry bird tapi aku suka akan kelainan yang dibawakan oleh akak dalam gambar nih.. Akak ni wat gaun petang dengan tema angry bird..merah lagi uols...hebat sangat lah. Sekarang ni pun dah ada banyak goodies, keychain, tshirt dan seumpanya yg guna tema angry bird tapi kalu buat gaun petang dengan rupa angry bird tak penah lagi kot. Layan lah. Hehe






p/s: nak beli baju online...duit tak cukup lak..ade sapa2 nak sponsor?? hehehe


3 comments:

Azham Vosovic said...

she made the gown looks gorgeous!

really hehehhe

Pezol Stylez said...

@azham: look gergous right..hihi

MaYa MustWany said...

dah gaun lak..
g mana2 je kedai semua jual angry bird..da rasa macam masuk kedai khas angry bird.haiyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...