Tuesday, December 6, 2011

ALHAMDULILLAH DAPAT INCOME LAGI

Akhirnya penantian yang ditunggu-tunggu selama dua bulan berakhir. Aku baru je dapat statement dari Nuffnang dan ChurpChurp. Lama kot tunggu. Bukak je email kejap tadi rasa cam tak percaya je dpt income. Biasa sebulan je tunggu tapi tak tahu  lak kenapa boleh berganjak ke dua bulan. Tak kisah lah..yang penting minggu depan cek akan sampai kat rumah. Yeahhhh!!

Tak lah banyak mana income yang aku dapat tapi boleh lah untuk belanja aku kat universiti ni. Korang faham-faham sajelah dah hujung semester ni..memang dah pokai habis...nasib baik ade Nuffnang dan ChurpChurp. Thanks Nuffnang dan ChurpChurp. Tak rugi berblogging ni kan. Korang-korang teruskan berblogging ok. InsyaAllah rezeki tu ade di mana-mana.



 penyata dari Churp Churp



penyata dari Nuffnang


Terima kasih Nuffnang dan ChurpChurp

12 comments:

hairy said...

wahhhhhh yg ni ea kejutan!! kuang asam dah dpt..hahahaha

Pezol Stylez said...

hairy: aah..ni la kejutan die...yeahhh..meh nk banje

kutoOobambOo / ericoanaci said...

kutooo bila lah lagi yerk

Pezol Stylez said...

@kuto: keep blogging k..p

Alams Legacy said...

wah best dah dpt....my cek dah lama xsampai2 lg....waiting is killing me softly....hahaha

Pezol Stylez said...

@alam: sgt best ...ko tgu je..nti2 smpi la tuh....;p

ishiko said...

untong lah..

taniah taniah ^^

Pezol Stylez said...

@ishiko: hahaha...tq2

SAYA BUKAN SAMDOL said...

wah untunglahhh kan, tahniah. belanja makan plsss hihi

Pezol Stylez said...

@SAYA BUKAN SAMDOL: jom2

Naim said...

wahhhh! best glee...asal sy nyer nuffnag mcm x laku..hahaha..cer ajarr siket mcm ne nak kaut profit mcm tuan blog :)

MaYa MustWany said...

allhamdullilah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...