Thursday, December 8, 2011

PROMOSI 10 SEN AIRASIA BERMULA HARI INI

Tawaran hebat daripada syarikat penerbangan tambang murah AirAsia dengan hanya 10 sen boleh di booking bermula hari ni sehingga 11 disember 2011 sempena 10 tahun AirAsia ini beroperasi. Jadi, apalagi jom kita naik kapal terbang ramai-ramai. Peluang datang hanya sekali..jangan sia-siakan. Melanconglah ke merata tempat yang korang impikan. Jom. Klik SINI jika korang nak booking tiket.




p/s: masih sedang menunggu dalam waiting list..ramai gila orang sedang membooking...;p





8 comments:

NURULHANIF said...

sy dah siap booking semlm jam 3.30pg.. hehe.. kalu ms ni memang la.. hehe

afzalsukasuki said...

haha aku dgr bos aku citer pagi tadi.alamak hang la webpage air asia japgi :P

hairy said...

TOLONG BOOKING BLH X?

Pezol Stylez said...

@nurulhanif: wh..gigih sgt la akak nih..

Pezol Stylez said...

@afzal: mmg dah hang pon..aku bukak pon kne tgu kat waiting list

Pezol Stylez said...

@hairy: boleh je

MaYa MustWany said...

pernah orang kata,tak sampai sejam dah full.hihihi

Pezol Stylez said...

@maya:betul2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...