Thursday, December 22, 2011

KREATIF PEN JADI SUDU MAKAN

Aku tak tahu bagaimana orang ni dapat idea macam ni. Tudung pen dijadikan peralatan tuk makan seperti sudu, garfu dan pisau. Sangat kreatif lagi inovatif ok. Sesuai digunakan untuk pekerja-pekerja pejabat, pelajar dan orang-orang yang sibuk dalam bekerjaya sehingga malas nk keluar makan. Walaupun simple tapi nampak berguna kan. Boleh guna semula lepas pakai. hehe









10 comments:

Cik Jingga said...

pagi2 dah lepak sini.hehehe...
btw,benda tu utk mereka yg super duper busy ..asyik bt kerja ja smpai xingat dunia n makan..

Pezol Stylez said...

@jingga: kan...mmg selalu camtu..busy je memanjng..haha

Cik Jingga said...

ye la.. kalau tak busy bosan la pulak cik Pezol.. hohohooh
tapi kalau ink dia bocor tiba2 mmg habis la

Papa PUSS said...

haha mmg terbaek,... dan busy sgt sampai kena pakai yg tu.. karang dakwat sampai ke sudu tertumpah camne tu..

Pezol Stylez said...

@cik jingga: hehehe...beli pen yg xbocor lah..;p

NUR AYNIE said...

best nyer...leh mkn time kuliah klu da pen mcm ni hihihi

Pezol Stylez said...

@papa: bila tumpah..buang je la..xkan nk mkn lg kot..hahah

Pezol Stylez said...

@aynie:aah..lapar2 time kuliah..ley je nk mkn

MaYa MustWany said...

sesuai untuk orang bz la kut.

Pezol Stylez said...

@maya: yup..mmg tuk org busy pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...