Sunday, November 27, 2011

ALHAMDULILLAH AKU MENANG RM500

Semalam aku ngan member-member aku dari team Track & Field UTHM join Malakoff Eco Green Run kat UTM Skudai...peh penat giler lari 15km...aku ingatkan trek larian jalan biasa2 je..sekali naik bukit turun bukit...memang mencabar ketahanan mental dan fizikal kitorang.

Alhamdulillah, dengan semangat berkobar-kobar untuk menghabiskan larian sejauh 15km akhirnya 3 orang atlet Track & Field UTHM berjaya mendapat Top 5 dalam larian semalam. Aku mewakili Jabatan unit sukan UTHM mendapat johan dan dua orang gadis manis mendapat nombor 2 dan nombor 4 bagi kategori pelajat IPT.


 sampai je kat stadium terus posing...haha


 lepas warming up..posing juge...lol


 ready, on your mark....lari!!!


 berjaya menamatkan larian sejauh 15km dgn poyonya...haha


 yeahhhhhhh...dapat RM500 tuh beb


member aku dpt no 2 dan no 4..hebat kan? 


tahniah korang..teruskan training yer tuk next event


wira-wira pelari jarak jauh UTHM...cehh


makan besar la malam tu..kenyang..hihi


p/s: thanks kepada pengurus team track & field UTHM en ismede coz bawa kami ke sana

p/s: minggu depan nak join larian pantai kat port dickson lak...training lagi


19 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,hebat gila!no satu kot.menang besar tuh.ada duit lebih lagi?buat contest untuk blogger ye

Pezol Stylez said...

@rozuan: haha...alahamdulillah...contest?? insyaallah

seindah biasa said...

terbaik!!!! tahniah!!!!!

MaYa MustWany said...

wahh tahniah..rezeki tuh..mas kalu bab lari2,mmg dah out dah.hahah..

Pezol Stylez said...

@seindah biasa: tengkiu..;D

Pezol Stylez said...

@MaYa MustWany: thanks...xpe rezeki masing2 xde siapa yg tau..mybe rezeki mas ade lam blogging ni..hihi

nikamir said...

wah hebat..tahniah2..
Kami Cool

Pezol Stylez said...

@nikamir: thanks mer...hihi

CiK GorGeouS ! said...

wah...abg Long hebak !! congrats...save some for me yea nak open tabLe nanti =)

Yana Houry said...

wah! lanje la...

Pezol Stylez said...

@cG: cpt2..nti abes..hahaha

Pezol Stylez said...

@yana: jom2

Azham Vosovic said...

fuh...mantap heheheh

Pezol Stylez said...

@azham: hahaha...biasa2 je bro

azizul said...

GO uthm GO

Pezol Stylez said...

@azizul: yeahhhhhhh

NAZRUL AZAT said...

hah, kau janji nak belanje aku kan kan kan :-)

Pezol Stylez said...

@nazrul: jum2

hairy said...

fuhh style xblnja bila kat kl..ahks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...