Monday, November 21, 2011

PIZZA SLEEPING BAG YANG COOL

Best gak ni kalu dapat satu sleeping bag pizza. Siap ada pakej bantal peluk lak tu..dan sesuai sangat bagi penggemar pizza yang kemaruk makan pizza kan..siang malam ley tengok pizza. hahaha...pelik gak gak aku tengok sleeping bag...dalam pizza ada letak brokoli ke?? Setahu aku tak pernah lagi nampak ada brokoli dalam pizza..hihi..pape jelah..yang penting boleh tidur dengan sleeping bag pizza ni kan. Ada sape-sape tolong belikan aku satu??








p/s: mood nak tidur je time hujan-hujan camni kan uols ^^p

8 comments:

L said...

haha.. kunk sambil tido, dok makan plak mende alah tuuh.. huhu

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Pezol Stylez said...

@L: hahaha...dah parah kalu tido ley makan...haha

Yana Houry said...

bestnye...nak satu...

Pezol Stylez said...

@yana: amek lah...

faizlaster said...

kalo lapo makan je..haha

Pezol Stylez said...

@faiz: mesti2...lebih2 lg kite yg studetn ni kan...haha

MaYa MustWany said...

nasib baik pizza nya tuh nmpak tak menyelerakan..hahaha

Pezol Stylez said...

@maya: kalau menyelerakan konfem nak mkn kannnnnn..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...