Tuesday, November 29, 2011

TAK POTONG KUKU 18 TAHUN REKOD DUNIA

Seorang artis dari United State  Chris Walton merupakan penyanyi yang menyimpan kuku setelah 18 tahun tidak memotong kukunya. Nenek  yang berusia 45 tahun ini disenaraikan di dalam Guinness Record Book sebagai inndividu yang mempunyai kuku yang paling panjang iaitu kira-kira 20 kaki. Bagaimana lah makcik ni boleh hidup dengan kuku yang panjang berjela-jela ni kan. Aku bila kuku dah panjang sikit pon dah naik rimas. Apalagi kalau panjang sampai 20 kaki. Macam-macam la makcik ni.






 


p/s: sunat potong kuku setiap hari isnin,  khamis dan jumaat



21 comments:

aqmalazmi said...

kuku dia sama umur dengan gua =="
HAHAHAHHAA

Pezol Stylez said...

@aqmal: hahaha...sama ke..terbaek la

Cik Asma BLuppy said...

pengotor je makcik ni..ayoo~

Pezol Stylez said...

@asma: tau xpe kan...eee

hairy said...

geli ja dh itm..haha

Fafa Mokks said...

ishh-2 .
ape motif dye simpan kuku pnjang-2 nie . haihh .

NUR AYNIE said...

adui2...rimas plak tgk..ish3..mcm ne la kalau dier tibe2 rse nk ptong erk?? gne pemotong kuku?? mau berjam2 tu..

acik teyha said...

mcm akar pandan aje...pengotor....

Pezol Stylez said...

@hairi: tau xpe..haha

Pezol Stylez said...

@fafa: motif nak masuk rekod dunia

Pezol Stylez said...

@aynie: xtau la potong caner...huhu

Pezol Stylez said...

@acik: akar pandan camtu ek...hihi

Wen said...

yaikssssssssssssssssssss geli laaaa

MaiRa QuEeN said...

eew!!boleh hidup cmnie...xfham tol..

Pezol Stylez said...

@wen: hahaha...bersih kot...die basuh pki clorox

Pezol Stylez said...

@maira; org nak fofular camtu la...;p

zana said...

mcm mne dia nk basuh berak ye hahaha

MaYa MustWany said...

dok trpkir macam ne la kalau dia gatai nak garu,nak korek hidung...

nak basuh pupu,tak sure la orang jenis macam ni mesti lap je..weekkk(~_~")

Pezol Stylez said...

@zana: xbasuh kot...haha

Pezol Stylez said...

@maya: dah pikir macam ne payah die nak wat sume tu kan

Sha said...

mcm mane nak gorek idung tu huhuhuhu...gile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...