Sunday, November 13, 2011

Gambar Latarbelakang Microsoft XP Yang Sebenar

Mesti korang tau kan gambar ni?? Ini Microsoft XP punya background dan gambar ini diambil di sebuah ladang anggur di Sonoma, Napa, California Utara oleh uncle Chuck O'Rear iaitu seorang bekas jurugambar National Geography semasa beliau dalam perjalanan untuk mengambil teman wanitanya. Akibat terpegun dengan keindahan ladang anggur ni beliau terus mengambil kamera dan merakamkannya. Aku rase mesti pihak microsoft beli gambar ni dengan harga yang cukup tinggi sebab uncle Chuck tak menjelaskan berapa bayaran yang diterimanya daripada pihak microsoft.





9 comments:

NUR AYNIE said...

WOOO...baru tau..=)

Pezol Stylez said...

@nur aynie: sama lah kiter...hihi

ShahzCudin said...

waaa..tempat tu wujud..ingatkan org main lukis je..

Pezol Stylez said...

@shahzCudin: tu la pasal..aku pon bru tau

misSbLurRy said...

ahahah segala benda yang terjadi sure ade alasan nyer....cool

milnews said...

baru taulah selama ini sy kira gambar animasi..thankq bro..

Pezol Stylez said...

@milnews: welcome

MaYa MustWany said...

tapi pernah lak mas baca,asalnya tempat tuh bukan cantik..macam daun2 kuning da mati.

Pezol Stylez said...

@maya: ohh yeke..slh info kot..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...