Friday, November 25, 2011

CANTIK EYE SHADOW KAU


Sukakan style berlainan dalam membuat eye shadow?? korang refer je kat gambar-gambar kat bawah ni. Very the stylish ok. Meletup uols. Hahaha. Aku xtau la plak ade eyes shadow macam ni. Terbaek la. Menawan di hati. Memang hot la kalau sape-spe buat eye shadow macam ni. Konfem orang lelaki dua tiga kali pandang bile jenjalan kat mall pastu cakap betul ke apa minah ni..hahha. Boommmm!!









9 comments:

Yana Houry said...

wah..nak yg ade lampu tu..pakai mlm2 best..

c'axoera said...

wooooooowwww cun giler...best kalau ada farty pakai gitu heeheee

Pezol Stylez said...

@yana: tul tu...suka gak

Pezol Stylez said...

@c'axoera: yup...pki time party cun

CiK GorGeouS ! said...

nak pakai camneh Laaa pasneh...baru jadik center of attention, yee daaakkk ?? =)

Pezol Stylez said...

@cG: betul2...lebih lg kalu cG yg pki..hihi

Miziey said...

wah, yg ada lampu, cool!!
ini bukan eye shadow, ini eye lamp..
kah3..

azu said...

wow..cayalah eye shadow ni..stail baru nnti bole boh kelip2 kt mata..ganti lampu..hehe..really nice!

MaYa MustWany said...

hahah melampau tahap gaban.hihii ni untuk party je kut.kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...