Thursday, November 17, 2011

KAU INGAT CANTIK SANGAT KE MEROKOK

Satu kempen yang dilakukan oleh model-model dari rancangan tv popular America Next Top Model All Star Cycle 17 sekarang ni dengan memberitahu akan bahayanya merokok. Jangan korang ingat aku tak layan ANTM All Star ni..fevret ok..haha...tapi perkara yang penting adalah penekanan akan kepentingan menjaga kesihatan specially kepada perokok-perokok tegar nih. Sayangilah nyawa anda dan nyawa orang-orang di sekeliling anda.


PENUAAN PRAMATANG

KEMATIAN BAYI YANG DILAHIRKAN

PEROKOK SECONDHAND

KEGUGURAN RAMBUT

TUMOR MUKA

BOTAK KEPALA

MANGSA HANGUS

TRAKEOTOMI

GINGGIVITIS YANG TERUK

KANSER PARU-PARU

SESAK NAFAS

p/s: dari beli rokok baik beli karipap..kenyang gak


10 comments:

Faz Abas said...

hodoh bila perempuan merokok, tp kat M'sia dah macam jadi trend pulak :(

hairy said...

wow! ada gaya lah gitu isap rokok..hahah

Leods said...

Tak suka dgn asap rokok...

Pezol Stylez said...

@Faz Abas: tau xpe...masalah berat sekarang ni kat..huhu

Pezol Stylez said...

@hairi: dh nama model kan...mestila ade gaye...;p

Pezol Stylez said...

@Leods: kne lari jauh2 dr org yg isap rokok k..bahaye2

sis92 said...

cis lelaki pun apa kurangnya grr

Pezol Stylez said...

@sis92: hahaha

MaYa MustWany said...

rasanya yang juara musim tuh yang tumor muka..eh..ke yang trakeotomi tuh..lalalal..dah lupa..ehhh out of topic lak..

perokok...eee nak marah,tapi orang tersyang tak nak dgr.hemm.

Pezol Stylez said...

@maya: layan juga yer antm...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...