Tuesday, November 15, 2011

Pandai Pinjam Pandailah Pulangkan

Adoi...serius aku terlupa nak pulangkan buku yang aku pinjam kat perpustakaan UTHM..due date pinjam buku ni 29 Oktober 2011...sekarang dh 15 Novembar 2011...lama tu...tak pasal-pasal duit tuk lunch hari ni cancel...RM3.20 banyak tu bai...yelah dah nama study kan..kalau boleh nak jadikan hak  milik je...aku rasa tempoh satu bulan yang diorang bagi tak cukup lah..paling koman pon bagilah 2 bulan ke 3 bulan ke tak pon satu sem terus..baru best...baru berbaloi...hahaha *kau buat la library ko sendiri pezol*. Takpelah..nasib badan...sapa suruh rajin sangat..hahaha




























p/s: ko study ke buku tu..propa je lebih kan..haha

13 comments:

Leods said...

3.20 je bukannya 100 haha :-p

Pezol Stylez said...

@leods: banyak tu awk...haha

faizlaster said...

3.20 begitu bernilai bagi seorang pelajar...ye dak pejol???hehe

husna said...

3.20 tu sngt bernilai....tp xpe,lpas ni klau nk gune lg buku tu, cukup masa pulang, time pulang pinjam balik...sampai owg lain xde pluang nk kai buku tu...huhuhu..cintakan ilmu....

husna said...

3.20 tu sngt bernilai....tp xpe,lpas ni klau nk gune lg buku tu, cukup masa pulang, time pulang pinjam balik...sampai owg lain xde pluang nk kai buku tu...huhuhu..cintakan ilmu....

Pezol Stylez said...

@faizlaster: betul2..sgt bernilai...huhu

sis92 said...

haha tulah..nasib baik ingat kalau tak dah boleh bayar duit ptptn :P

Pezol Stylez said...

@husna:haha...sian kt org len kak..diorng pon nk gne gak..hihi

NAZRUL AZAT said...

itu la ekau, sape suh pinjam lame2
:-)

Pezol Stylez said...

@nazrul: padan muka aku kan...hahaha

Yana Houry said...

kire ok lg tu awak,sy penah kene hmpir 20 hengget sebab 5 buku..hahaha..

lepas tu terus buat reminder kt tepon klu pinjam buku kt library

MaYa MustWany said...

hihih baca ke simpan lama2 tuh pezol?ke wat perkasam?hihih

mas dulu,siap dah naik malu dok asyik pinjam tiap2 hari kat library dulu.lagi malu bila kawan2 pakat dok rahsia kene tokoh nilam..(-_-)menci naik pentas.

Pezol Stylez said...

@yana: perghhh..byk benor pinjam buku awk ni...sye pinjam satu je...xlarat nk pinjam bnyk sgt...berat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...