Thursday, November 10, 2011

Berdua-Duaan Dalam Rumah Ni Best

Serius best kalau ada rumah kedua camni. Boleh lepak-lepak waktu petang hilang tension sambil baca buku ke, main games ke, fesbuking ke. Walaupun kecik tapi sudah cukup menyelesakan duduk dalam tuh specially berdua-duaan dengan orang yang tersayang. betul tak?? tapi mestilah kena ada ikatan yang sah dulukan baru ley berkasih sayang bersama. Rumah unik ni bina oleh Baumraum dan terletak di Munster German.












21 comments:

MaYa MustWany said...

sekali pandang dah macam ufo nak get ready berlepas.hihihi

Afiq Din said...

style... time mlm ok la lepak sini... pgi2 panas wooo

liya alia said...

stylo gilaaa. takat berdua ja la boleh ni. dah ramai sesak nafas

Pezol Stylez said...

@maya: hahaha..tau xpe..bley gak rse nek ufo..

Pezol Stylez said...

@afiq: kalu panas buh econ la...hihi

Pezol Stylez said...

@liya: pastikn ikot giliran yer kalu nk masuk..bru x sesak

Nuriy Arisa said...

simple n cantek reka bentuk dye ^_^

kreatif org yg buat umah nie ^_^

hairy said...

wow! nak duk dlm tuh..hahaha

Eyriqazz said...

tahniah,anda salah seorang pemenang

http://www.eyriqazz.com/2011/11/pemenang-contest-teka-silang-kata.html

sis92 said...

mmg style la :D

Pezol Stylez said...

@ Nuriy Arisa: tau xpe...best kan

Pezol Stylez said...

@hairi: jommm

Pezol Stylez said...

@eyriqazz: yeahhhh..tq

Pezol Stylez said...

@sis92: mmg style...hihi

Mr.S said...

kalau dah tua bleh la duk rumah cmni.. pastu ada tanah luas boleh relax skett ;D

ADS2U said...

comel gila!

epoitdya said...

makk aii bezz nyer uma ye ....

Pezol Stylez said...

@mr.s: tak kisah la..tua mude bley je duduk kt cni

Pezol Stylez said...

@ads2u: ofkoz

Pezol Stylez said...

@epoitdya: best kan....jum duduk sama nak x awk...hihi

nurkaloi said...

wahhh cantik cantik cantik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...