Monday, October 3, 2011

Cash Out Nuffnang & ChurpChurp

Yay..morning bloggers. Hari ni aku nak habaq kt hangpa semua. Aku dah pon cash out money dalam aku punya nuffnang dan churpchurp aku. Dah lama sangat dah tersimpan rapi kat situ. Nuffnang aku dah wat cash out untuk kali ke-3 tau. best best. Hahaha. Banyak sikit dari sebelumnya. Churpchurp lak baru 1st time kuorkan. Jenuh tunggu nak cukupkn sampai seratus hengget. Teruja seyh. Tapi kene tunggu 1 bulan dari sekarang la bru dapat cek. Lama lagi lorh. huhuhu.Kena tunggu jelah kan.  

Akaun Nuffnang = RM 120.40

Akaun ChurpChurp = RM106.51


Sekarang dah xde lagi money dalam kedua-dua akaun aku tu. Kena blogging seperti biasa nak dapatkn income lagi. hehehe. Korang punya lak camne?? Mesti dh byk kali cash out kan?? terbaek la korang. Aku punya income biasa2 je. Itu jela yg termampu. huhuhu. Apa2 pon aku ucapkan selamat berblogging yer kawan2. bye.

9 comments:

taoslayerz said...

wahh...byk jugak la tuh!

Hishyamuddin said...

tahniah2!!

Qaseh Qistina said...

wah..byk duet...syioknya.sy punya churp2 macam x jalan ja..malas nk aktif..huhuh

Ibu Amani said...

waaa...banyak tu...alhamdulillah...

eddy syrol said...

wowowowowo..mahsyuk der..lanje =.=

i am S!L4H.. said...

wahhhh

untung laaa byk cmtu.

Azham Vosovic said...

tak pernah cash out... tak bernasib baik lg heheheh

mr.X said...

macam mana boleh banyak mcm tu? cer citer...

dzuandiey said...

adehhh...best tu...best giler..haha...nuff baru cash out sekali..itu pun jenuh tggu...sabar jer la..huhu...nak cukup sepuluh ringgit pn merangkak jer..huhu.. ;-)

http://dzuandiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...