Friday, October 14, 2011

Watak Angry Bird Dalam Dunia Sebenar

Kepada sesiapa yang pernah main Angry Bird mesti kenal dengan watak-watak yang terdapat dalam permainan ni. Jum tengok bagaimana rupa angry bird dalam games yg korang selalu main tu diadaptasikn dari burung mana..jommm.


******************


*********************

p/s: aku hari2 main games angry bird..still xlepas2 level 2..tension aku main

16 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

comel sgt

Jierah said...

Kesian. haha.

Pezol Stylez said...

@NFB: sudah tentu....;p

Pezol Stylez said...

@jierah: hahaha

fieda said...

comel burung biru tu..

LydSunshine said...

Ada level 2 ke? Atau nak dptkan 3 stars? Angry Bird Rio dah main? Best jugak. Lawan2 monyet plak. Monyet lagi annoying drpd babi. Grrr...

cikpinky said...

xpenah main pun.hehe

hairy said...

xpro lagi lah ni..wkakakka

Pezol Stylez said...

@fieda: comel2

Pezol Stylez said...

@LS: dah main da angry bird rio...;p

Pezol Stylez said...

CP: mainlah..geram tau

Pezol Stylez said...

@hairi: pasni try main yer bg pro..;p

hairy said...

good..hahaha...slmat mencuba..hehe

Pezol Stylez said...

@hairi: tq

khairul said...

o ni ka rupanya angry bird tu yer

Khairiz said...

dah hbis level dah bro..skunk dok main game sama je bg complete all 3 stars..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...