Saturday, October 8, 2011

Aku Suka Baca Blog Depa

Malam ni nak promote sikit blog-blog lelaki yang aku suke bace. Aku ulangi...blog lelaki sahaja ok. Blog pomwan belum lagi. Memang payah nak cari blog-blog lelaki yang betul-betul kreatif dalam pennulisan blog ni. Kalau ada pun sikit je. Memang xbosan la tengok blog diorang ni. Seswai sgtlah dengan jiwa aku sebagai seorng lelaki Walaupn blog org lelaki ni biasa2 tpi penuh dengan cara pengolahan yg simple, sempoi, padat dan ketat. Kalau blog perempuan, tak payah citer la. Belambak ada. Macam-macam style ley tengok dalam blog depa. So, jom kita terjah blog diorng ni. 


*****************
nak tau kenapa aku minat bace blog depa??..korang terjah la sendiri yer...











********************

p/s: agak2 blog aku best x ek??

15 comments:

Ibnu isa said...

bleh tahan r.. hohoh

Pezol Stylez said...

@ibnu isa: boleh kan...hehe

nida husna said...

kite suka blog fiz graphic sebab suka tgk tutorial dia. huhu

SAYA BUKAN SAMDOL said...

blog hang cool :DD

Pezol Stylez said...

@nida husna: saye suke gak..pnat wat 1 tutorial yg dia wat..jadikk..hehe

Pezol Stylez said...

@SBS: yaka?? mekacih byok no...;p

i am S!L4H.. said...

#BLOGPEZOLITUBEST

hahah

hairy said...

alamak!!!malunya weh..hahahaha....xsgka terpilih blog yg nth apa2 nih dh la xative :p..sbb dpt sokongan moral lah yg nk create blog ni balik..hehe.neway tq so much lah...blog dia pn best!!!sgt mnrik klo x xdenya folower rmai...hehe

Pezol Stylez said...

@i am siL4h: THANKSAWK!!

Pezol Stylez said...

@hairy: hihi..lain org lain citarasa kan..blog ko mmg terbaek...;p

hairy said...

betul!setuju sgt kata2 tuh..hehe...terbaik lah sgt kan..apa pn tarak!neway tq sbb byk support..hehe

Pezol Stylez said...

@hairy: ok no hal..keep it up bro !!

hairy said...

anytime lah der! :p

puanbee said...

best semua blog best kecuali blog yg digunakan tuk benda salah hehe

DanieL AdiE said...

Ade gak terselit blog Daniel Adie..thanx dude..

Oh ye, Blog DANIEL ADIE menganjurkan contest yang mudah..

Kalo ade masa, jemput la join ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...