Saturday, October 22, 2011

Angry Bird Tetap Hensem

Hari tu aku ade buat entry pasal angry bird dalam dunia yang sebenar jugak ( KLIK SINI ) tapi macam tak best je tengok. Hari ni aku jumpa lagi antara burung-burung sebenar yang terdapat di dalam siri games popular angry birds lagi yang telah dimanipulasikan oleh Mohamed Raoof menunjukkan kepada kita bagaimana watak-watak angry bird tu berada dalam dunia sebenar. Actually aku pon tak berapa nak tau sangat watak-watak dalam games. Tau main je. Apa-apa pon sume burung tu tetap comel.










sumber: Angry Bird

9 comments:

azwa amani said...

comelllll..huhu

Pezol Stylez said...

@azwa: betul2

Mawar berduri said...

wah .. ingt kn rekaan je burung dlm game ni, hehe cute ;) tembam plk tu hehe

Azhafizah[フィザ] said...

ensem betulll

Pezol Stylez said...

@mawar: tau xpe..kiut kn..;p

Pezol Stylez said...

@Azhafizah[フィザ]: ofkoz la encem..haha

Tara Asrar said...

edit but cute gilaaaaaaaa <33

Nuriy Arisa said...

comey la angry bird nie..pastu gemok2 pulak tue..geramm!

sis92 said...

weee dah habis main dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...