Friday, October 28, 2011

Wajah Baru Blog Pezol Stylez

Alhamdulillah..nampaknya blog aku pon dah bertukar wajah tuk yang ke sekian kali. Tema kali ni gelap sikit berbanding dengan lepas. Yelah tukar selera lak. Asyik warne cerah-cerah...teringin gak nak warne gelap lak kan. Baru nampak macho sikit. Sebelum tu aku nak berikan kredit kepada blogger APIT aka Hafizzi Aziz kerana dari blog beliau lah iaitu fizgraphic.com aku dpt belajar banyak cara-cara nak men'design' blog aku sekarang. Thanks again dude. Nanti aku nak order 'barang' kat ko ek. Sape2 nak buat blog korang cantik terjah lah blog apit ni. Berbaloi2.


Aku tukar blog aku ni pon bukan sebab aku dah bosan dengan yang header yang lama *padahal memang bosan pon kan* tapi lebih kepada menyambut ulang tahun pertama blog Pezol Stylez ditubuhkan...yer..ulangtahun pertama ok. Ada dalam beberapa hari lagi aku nak sambut ulang tahun blog aku ni. Korang nak tau bile?? Aku start blogging blog ni 11.11.10. Makanya 11.11.11 genaplah usia blog aku setahun. Cantik kan tarikh ulangtahun blog aku. Bukan senang nak dpt tarikh camtu. Hehehe.

Banyak kenangan suka duka sepanjang hampir setahun aku berblogging. Tapi semua tu aku tak kisah. Mana yang baik tu jadikan teladan. Mana yang tak berapa nak baik cuba perbaiki lagi untuk menjadi yang lebih baik. Ok lah. Malas potpet lama-lama. Bukan korang nak bace pon kan?? hehehe. Thanks kepada semua yang sudi membace blog Pezol Stylez ni ek. InsyaAllah akan lebih banyak lagi info-info yang menarik untuk dikongsi bersama. Bye

13 comments:

aku_azreen said...

nais!!

Nurul Alyaa said...

wah. yg ni nampak cantik! hehe.. ^-^

whitecappuccino said...

sempoi..nice!!

safwanmahzin said...

comel sangat..=)

Pezol Stylez said...

@aku_azreen: tq

Pezol Stylez said...

@ Nurul Alya: yeke? mekacih yer..;p

Pezol Stylez said...

@whitecappuccino: yeahhh

Rozuan Ismail said...

smart =)

CiK GorGeouS ! said...

yeay !! bLog abg Long dah baru !! =)

Pezol Stylez said...

@rozuan: tq

Pezol Stylez said...

@cG: yeah...hehe

ain dzaya said...

tabik springg pada perubahan blog yg lebih macho sekarang..;)

Pezol Stylez said...

@ain: tengkiu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...