Sunday, October 23, 2011

Balang Ikan Gelembung Serius Style

Akuarium kreatif yang direka oleh Psalt kelihatan seperti ia jatuh dari meja. Bentuk balang ikan yang mengagumkan ini telah diilhamkan daripada kejatuhan air yang bersedia untuk mengalir di tepi permukaan dan berhenti seketika sebelum jatuh ke bawah. Mesti cuak ikan kat dalam balang tu kan sebab takut balang tu jatuh ke bawah. Hahaha. Memang style balang ni.







sumber: Psalt

16 comments:

hairy said...

nak beli lah letak dlm bilik..beli 2 ekor ikan..miahaha

Niza Romli said...

bak satu! nak boh ikan gapi...sian, kat umah boh dalam balang besar nescafe je...huhu

ch000tz axoera said...

wooow awesome! cun giler

Pezol Stylez said...

@hairy: yer..beli ikan merah satu..ikan hitam satu...hihi

Pezol Stylez said...

@niza: ok..beli yer..jgn xbeli..;p

Pezol Stylez said...

@choooot: yeahhh...;p

Brilliant Marjan said...

sy yg menengok pun rasa cuak..tapi memang unik..

Yana Houry said...

alamak comelnye..tapi macam seram jer..takut jatuh

Pezol Stylez said...

@Brilliant Marjan: tau xpe kan..tp ttp cool

Pezol Stylez said...

@yana: hehe..tkn jauth la//ok je tuh

sis92 said...

wah gila style nye!

Pezol Stylez said...

@sis92: yup....mmg style kn

hairy said...

tu lah kan..hitam untuk si dia merah untuk sya...ko ade?hahaha

belogkiter said...

best jugak tapi takut kita pulak yang cuak.

izamin said...

COMel giler balang tu.. tapi law letak ikan lam tu sah mintak tolong di lepas kan.. huhu

Young V said...

org 1st time nampak sure panic kejap...haha..nak terjatuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...