Friday, October 7, 2011

Segmen CG: Aku Dan Fake Lover

Actually aku ngan my baby da lame becintan. Kitorang saje je xnk kecoh kat media. Yelah..malas la nak layan kerenah media ni. Tanya itu tanya ini. Rimas doe. Memang xley nak senang duduk. Nak g dating ngn my baby pun payah. Tu belum lagi dengan perangai  paparazi dan mamarazi kat luar sana. Aku ngan my baby memang fobia sangat lah ngn depa ni. Biasala org HOT kan..sume nak tau pasal apa yang kitorng nak buat. isk2. 

Tapi tulah nak wat caner..life must be go on. Itulah jalan yg kitorng pilih sebagai org HOT. Walaupun my baby skunk busy dengan undangan menyanyi..aku pulak busy ngn study kat UTHM ni tapi kitorng tetap bahagia. Hari2 aku SMS my baby ckp rindu. Facebook tiap2 hari update status cintan cintun. Tweeter jgn ckp la..mmg tak pernah lepas. Aku SAYANG my baby. Muuuahhhhhh !! 

Mesti korang nk tau my baby kan?? Jomm kenal2 ngn my baby. Say Hi kat die nanti k.---->
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAAAAAAAAAAAA !!!!  sweet tak kitorang?? hahahahaha
















Inilah penangan orang yang kuat berangan. Bajet HOT la kan kapel ngn artis. hahaha. Actually ini  adalah segmen terbaru yg dibuat oleh Cik Gojes. Best segmen nih. Fake Lover dalam khayalan. Hhahaha. Btw kalau korang nak join segmen ni ley la klik SINI. Rase lambat lg kot due date nye. Jom join ramai2 k.

9 comments:

CiK GorGeouS ! said...

ewwwwaaahhhh abg Long !! kemain tangkap feeLing dengan tayLor swift yee...mampu bagi suzuki swift bLom ?? HAHAHHAHA~ neway, thanx coz joining...over okayy !! =)

Himmymaru said...

WAH, SEMOGA BERBAHAGIA YEA? ^_^

i am S!L4H.. said...

baby die la tu? haha. untung laa.

Athirah ' S said...

toinkk hahaha , kite pon joinn..

Pezol Stylez said...

@CG: welkem...hahaha

Pezol Stylez said...

@HImmymaru: bahagia ke?? haha

Pezol Stylez said...

@i am siL4h: baby la tuh...hehe

Pezol Stylez said...

@Athirah: ok2..sat g terjah no !!

Cik Lia Lomi said...

hahaha...sangatlah mengarut, tapi lawak!..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...