Wednesday, October 12, 2011

Santeks Rambut Palsu Ko Jah

Peminat-peminat rambut palsu mesti suka tengok ni. Tapi bukan rambut palsu betul tau. Ni rambut palsu yang dibuat daripada kertas. Lawa siot. Kreatif gituhhhhhhhhhhh!!. Semua design rambut ni digubah oleh Nikki Salk dan Amy Flurry. Mereka adalah tenaga kerja dalam Paper Cut Project yang mana menghasilkan banyak rekaan berasaskan kertas. Jom terjah!!
















sumber: PaperCutProject

18 comments:

hairy said...

santeks sgt rmbut jah tuh!hahaha...terbaik..

fidah adie said...

hahaha...bt guna apa tu?

Pezol Stylez said...

@hairy: mestilah nok...haha

Pezol Stylez said...

@fidah: buat gne kertass la...hihi

hairy said...

pezol:wakakakaka....gilak!!jum try beli ke try buat ke try kaji tgk cmna nk wat..hahah

Pezol Stylez said...

@hairy: ley je...ko jd model ok...haha

Niza Romli said...

mak aiii...rambut pesen apa tuh!

alinac lover said...

peh! terer ah

Ikhwan said...

gambar first tu aku ingat burung kakak tua . hahh

CiK GorGeouS ! said...

cantik ! especiaLLy yang ade kerinting2 tuh =)

Pezol Stylez said...

@niza: pesen terbaru lah ni...hihi

Pezol Stylez said...

@alinac: ofkoz..hehe

Pezol Stylez said...

@ikhwan: hahaha

Pezol Stylez said...

@CG: tu la psl..lawa kan

sis92 said...

mmg kelas kau jah haha :)

Pezol Stylez said...

@sis92: ah nokk...haha

rara pinkmafia said...

ahahahahahah sempoiiii.

Pezol Stylez said...

@rara: terbaek wok !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...