Monday, March 7, 2011

Nokia C6 Untuk Dijual

Salam. Entry malam ni nak buat satu offer kat korang yg teringin nak beli henset baru. Aku tau korang mesti dah lama tak tukar henset baru kan?? kan??Jadi apa kata korang buat perubahan dalam hidup korang dengan memiliki henset yg baru lagi canggih manggih ni. korang try la henset baru lak. Mana tau ada tuah disebalik korang beli henset baru nanti. 

Actually ni henset kawan aku. Beliau nak jual henset kesayangan beliau NOKIA C6 dengan harga RM880 RM700 sahaja. Sangat2 murah. Kalau kat pasaran sekarang ni aku rasa still mahal lagi. Sekarng ni beliau jual RM700 jer. Offer!! Aku rasa baru lagi kot beliau beli. Adalah dalam sebulan. Baru lagi la tu kan. Kalau ade sape2 yang berniat ke atau berminat untuk beli henset ni bley la tinggalkan komen kat entry ni untuk tindakan selanjutnya. Kalau nak tau lebih lanjut pasal ni korang boleh lah klik kat SINI atau kat SINI.










Kalau berminat, korang boleh bagitau aku. Aku boleh uruskan. Hve a nice day!!

4 comments:

MAISARAH said...

jelaskanlah spesifikasi hp tuu.. barulah ada yg tergerak ati nk beli.. tp sy msh syg kat cokia sy ni... tk nk tukar yg baru.

.:padie_eyla:. said...

700??? harge aku bli c5-03!

Pezol Stylez said...

@maisarah: nak tau spesifikasi juz klik kat

http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=72&t=1775452&st=0#entry40429927

Pezol Stylez said...

@padie: murah kan? so ape lagi..beli lah lg satu tuk boipren...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...