Friday, March 11, 2011

Jelajah Blog 2011: Aku Ini Blogger Lelaki



Segmen terbaru lagi dari Ben Ashaari. Teruja nak join lagi iaitu segmen khas untuk blogger lelaki cam aku. Blogger wanita nanti dulu yer. hihihi. Macam biasa lah, kalau nak join segmen Ben Ashaari ni kena lah jawab soklan dulu. 


Soalan pertama: Kenapa anda berblog?? 
Acctually byk kot sebab aku berblog ni. Nak isi masa lapang, tambah pendapatan, cari maklumat, bley jumpa kengkawan baru dan byk lg lah. 


Soalan kedua: Kenapa blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita?? 
ermmm, pd pendapat aku, memang blogger lelaki ni dilahirkan untuk buat blog secara kreatif blaka dan akibat dari kekreatifan itu, makanya blogger wanita akan mudah tertarik dengan blogger lelaki. ahaks!! *prasan je lebih ko pezol. hahaha*


Soalan ketiga: Blog wanita yang aku suka baca?? 
erm...byk sgt yg aku suka ni abg Ben. Nak kena letak semua ke tak ni...? hahaha. Tapi xper, aku letak antara yg aku suka je lah ek. Aku suka baca blog Yuyu Zulaikha, Hanis Zalikha, r3volusi Si Gadis dan byk lagi. 


Ok lah, cukup la tu kot. Lenguh lak aku menaip panjang-panjang nih. Sebelum tu, siapa-siapa blogger lelaki tu, come and join lah this segmen. Just clik HERE or you can click HERE. Tu je. Happy blogging guys!!

15 comments:

apezs shah said...

Salam

Yeah happy blogging yea.. :)

CiK GorGeouS ! said...

oh !! abg Long...u touched my heart =p

Pezol Stylez said...

@apezs: ws..yeah2

Pezol Stylez said...

@cik gorgeous: hehe....i lioke..haha

ijam ismail said...

good luck smua..
=)

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

Pezol Stylez said...

@ijam: thnks...;p

Pezol Stylez said...

@nadiem: oo..thnks jge..;p

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...

Pezol Stylez said...

@solo: thnks..;p

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Pezol Stylez said...

@apisv2: tenkiu...;p

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

Pezol Stylez said...

@fuuyooh: ooh...sila2

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...