Saturday, March 12, 2011

Bila Pezol Stylez Menang Hamper

Pagi tadi aku join merentas desa anjuran kolej kediaman taman universiti kat tempat aku belajar ni. Sangat teruja pergi berlari dengan dengan kawan-kawan aku. Ok lah, dapatlah jugak aku tempat ke-2 belakang 'musuh ketat' aku iaitu akim dalam sukan larian kat universiti aku ni. Asyik dia jer dpt no 1. huhu. Tapi takper, yang penting dapat hamper jugak kan. 


Dan yg lebih membanggakan, semua ahli track & field team, aku, akim, ernie, jijah dan ong telah berjaya mendapat 3 tempat teratas bg kategori lelaki dan 2 tempat teratas bagi kategori wanita. Cayerlah korang. tahniah k. Lepas ni, ade program larian lagi, kite join sama-sama tau. Hehe. Malas nak citer panjang. Penat pun tak habis lagi ni. Haha. Bye.


track & field members (dari kiri ke kanan) : pezol, ernie, akim, jijah dan ong



aku dpt hamper..tempat ke-2 je...haha


hamper menang lari merentas desa...byk tu..haha


tahniah...track & field team memang terbaek....hehe

15 comments:

budingyun said...

motip gua tak tau apa2..

Pezol Stylez said...

@budi: abaikan...haha

Si DauN CeRi said...

bes kan menang hamper? hihi seumur hidup saya, pernah sekali je sy menang hamper, tu pon cabutan bertuah..

kyle said...

share hamper, hahaha

Pezol Stylez said...

@daun: aah..best2..sye dh byk da dpt hamper...hahaha

Pezol Stylez said...

@kyle: boleh jer...dtg la uma...;p

Nancy Poh said...

wah..tempat ke-2 pun dah kira power dah..kalau bab merentas desa ini, gua slalu jd ekor je.. :(

cik pulau said...

wahhh.. tahniah yer... besor hampernye.. hehe..

~~ytazzizzaty~~ said...

tahniah3......kalau sudi share skit~~~

Pezol Stylez said...

@nancy: sye pulak jd kepalanya...;p

Pezol Stylez said...

@cikpulau: tenkiu...aah..beso jgk..;p

Pezol Stylez said...

@ytazzizzaty: tq...jom2

relevan said...

Banyak hamper..pasing sini 1..

Pezol Stylez said...

@relevan: ade satu je....yg len member2 punya...;p

Chekgu WaNie said...

waahhh...kagum3...kimsalam kt mamat yg pakai bju loreng tu eh, hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...