Monday, April 11, 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan



ASSIGNMENT #1 : Mari Berkenalan


NAMA ANDA : Faizul a.k.a Pezol

NAMA BLOG : Pezol Stylez

***************

SEJAK BILA MULA BERBLOG
Mula berblogging secara suka-suka pada awal bulan Januari tahun 2010 tapi blog yang suka-suka saya ini dah di'delete' dan bergiat secara aktif pada November 2010 dengan blog baru iaitu blog Pezol Stylez. Di harap kepada rakan-rakan di UBM dapat menerima saya seadanya dan kalau boleh follow la blog saya. Hahaha.

APA PANDANGAN ANDA MENGENAI DUNIA BLOG DARSAWARSA KINI
Blog merupakan antara satu platform yang terbaik di dalam menyampaikan apa sahaja maklumat semasa, hiburan, politik, sukan dan pelbagai lagi dengan cara penyampaian santai, formal, lawak dan sebagainya. Memberikan satu kepuasan dalam berblogging apabila dapat berkenalan dengan geng-geng blogger samada baru dan lama di samping dapat menambahkan sumber pendapatan melalui medium-medium yang disediakan.

PANDANGAN ANDA MENGENAI IPTM (Institus Pengajian Tinggi Maya) PERTAMA INI
Sangat teruja kerana berjaya diterima masuk ke IPTM ni. Jadi, sekarang saya menuntut di dua buah IPT yang berbeza. Satu dalam dunia realiti dan satu lagi dunia maya. Lepas ni, saya boleh jumpa geng-geng baru di IPTM ni dan saya harap kita boleh jadi kawan dalam dunia maya ini. Jikalau saya ada terlepas apa-apa assignment oleh pensyarah UBM sila maklumkan kepada saya. Maklumlah belajar dua tempat dalam satu masa. hehehe.

***************

Assignment ini akan dihantar ke Universiti Blogger Malaysia untuk semakan dan penilaian dari professor di sana. Kepada anda yang ingin menyambung pengajian di UBM ini, boleh lah terus mendaftarkan diri anda secara online di Pejabat Pendaftar UBM dengan kadar segera Klik SINI untuk pendaftaran. Tiada yuran pengajian dikenakan. Sekian. Happy Blogging.

32 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

eh eh penah nampak jeh. tapi sampai siap kena buat orientasi . best nih . heheh

UBM said...

ha best ni entri yang stylo! kemas. bagus2.

Pezol Stylez said...

@makcek: jom2 join...;p

Pezol Stylez said...

@ubm: tenkiu prof...hehe

encHIx laNDax said...

wah! ucapan dari pelajar baru UBM intake pertama huhu...
landax pun dah send assgment~jom check it out~huhu


http://www.dunialandax.com/

Pezol Stylez said...

@landax: tq..k

i am S!L4H.. said...

wahhh sape peneraju UBM ni? haha
sempoiii je

eton said...

selamat berkenalan harap UBM leh maju lagi kan.. hehe

mahirahnazlim said...

terima kasih sudi berkenalan :) fly dr UBM ni nak berkenalan dgn org baru HAHA

Pezol Stylez said...

@s@L4H: jom la join same2

Pezol Stylez said...

@eton: yeah..betul tu....;p

Pezol Stylez said...

@mahirah: slmt brkenlan jgk...;p

Ara Nadea said...

selamat berkenalan (",)v

i am S!L4H.. said...

heee. bole ke? semue bole join ke?

kaibudakbaek said...

susunan kemas la. :O
great works!

Nizam said...

datang ziarah dari UBM...salam kenal...
nice blog bro.. :)

Pezol Stylez said...

@ara: slmt berkenalan gak....;p

Pezol Stylez said...

@s!L4h: boleh je..semua bley join...;p

Pezol Stylez said...

@kaibudakbaek: thnks...;p

Pezol Stylez said...

@nizam: nice to meet u..tq

mr_right said...

dari siswa UBM juge.. hee

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-universiti-blogger.html

Pezol Stylez said...

@mrright: hello...;p

ady said...

selamat berkenalan..salam dr student UBM

Pezol Stylez said...

@ady: slmt2

fashah84 said...

salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

Bakri Hussin said...

salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

CikTomyam said...

salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

Mazin said...

Singgah dari UBM. Salam perkenalan :)

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, Manja pun dari IPTM,

Your eyes are too precious

LiNdA ZaiN said...

singgah kenal member UBM kat cni..<3

ANA FARHA said...

assalamualaikum.. ana farha student UBM jalan-jalan singgah sini..

baru : saya suka baca blog dia.. dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...