Friday, April 29, 2011

Selamat Tak Kalau Duduk Rumah Camni

Agak-agak korang lah, best tak kalau dapat duduk rumah camni. Rumah ni ade butang keselamatan tau. Tekan je butang semua pintu dan tingkap akn tertutup dan membentuk satu bongkah dinding konkret yg tak boleh dimasuki sesiapa apabila diserang musuh. Wahh...mcm cerita perang je kn?? Dibina oleh KWK Promes yang mana di dalam rumah ni ade swimming pool dan korang boleh melihat movies pada skrin gergasi. Hebat tak??





















14 comments:

NiNaBaNaNa said...

WOW ! ini ah rumah idaman saya ! memang minat rumah gini . modern and canggih ! simple jeh :D

Emilia Emira said...

pnye laa canggih tapi syg petak jea...;D

budingyun said...

rekaan yang ringkas..aku suka :)

Izbeta Shyah said...

best oooo. kot lah, tu pendapat iz.

~~ytazzizzaty~~ said...

m0den2 dah...rupa je x dak......

jefri said...

best2..layannnn

Cik RoSs said...

Wahhhh...moden dan unik!!
best3...memang ada impian nak buat rumah macam tu..tapi,takut plak..
sebab semuanya cermin...time kilat la paling takut!!hhuhuhuhuhu

eila said...

canggih2 cantik lak 2!

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

wowwi..junior jus..mantop...

Syuxer said...

cantik dan bergaya..memang selamatla kalau keselamatan power2 tpi x panas ke kalau tutup semua?..heheh

Science Facebook said...

The article is very interesting, thanks for the information, I wait for the next article, do not forget to visit the blog Science facebook

Faeza Suhaimi said...

elak dari serangan ZOMBA! hahaha.
kolam renang dia tu.. cooll!

liyana shamsuddin said...

nak jugak rumah macam ni..sangat menarik

hairy said...

aiyoo umh nih gila lah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...