Monday, April 4, 2011

Bloglist Pezol Stylez Dibuka Sekarang

Selamat Malam. Aku pun tak tahu kenapa aku tiba-tiba je tukar template baru untuk blog aku. Mungkin dah bosan kot. Hehehe. Dah dekat 4 bulan blog Pezol Stylez beroperasi. Thanks kepada korang yang follow blog aku yang tak berapa nak femes ni kan. Sayang korang. Jadi, sekarang aku nak offer kepada korang untuk jadi senarai blog aku. Nanti senang lah aku nak jeling-jeling blog korang. Tengok apa yang korang update. Segala info-info terkini dan pengetahuan am sudah pasti aku akan terjah. 

Bagaimana nak join senarai blog aku nih?? Syarat-syaratnya senang je. Korang hanya perlu letakkan link blog korang kat entry ni dan dengan 3 patah perkataan berikan pandangan anda tentang blog Pezol Stylez. senang je kan?? Aku rasa tu lah cara paling mudah kot. Lagi satu tiada paksaan pun nak join jadi senarai blog aku nih. Kalau korang nak aku terjah blog korang yang hebat tu, korang janganlah segan silu ek letak link blog korang kat sini.  

Tempoh untuk join bloglist ni sampai esok je la kot. Korang kena pastas la. Siapa cepat dia dapat. Hehehe. Aku rasa tu je lah kot. Ok lah. Jumpa lagi esok. Bye.

15 comments:

Kay said...

keep on blogging!!..
http://tulusdarihati79.blogspot.com

Rozuan Ismail said...

simple, menarik, style

http://kringg.blogspot.com/

udin said...

sempoi.. loading blog pon cepat..

http://budaklogam.blogspot.com/

CiK GorGeouS ! said...

masih tetap BIRU =)

http://www.mirad-myrad.blogspot.com/

Pijahh' de-Arr said...

blog pezol terbaik!
http://dearrogantgirl.blogspot.com/

MAKCEK bukan NENEK said...

blog pezol terbaikkk .
infoo terbaikk dan superb
*terlebih 3 takpe kan ?heheh

http://saiapanic.blogspot.com/

Mr.Dzu said...

Oh My Gosh~

http://klako2.blogspot.com

iza said...

As salam..
URL blog ko...
dah lama aku...
letak dalam bloglistku....
http://azilas.blogspot.com

piejiehairul said...

ahha nak jugakkk
http://akubukankamu2011.blogspot.com/

piejiehairul said...

ahha nak jugakkk
http://akubukankamu2011.blogspot.com/

yazid said...

"mat jambu production"...~!!!! hahahahaha...;p

HanaHideaki said...

dah lama dah eh terlink blog ko kat bloglist aku...ngee...~~

nak menyebok gak kat sini..hahaha..

http://nfs205.blogspot.com/

cd said...

yay...
bookmarksaje.blogspot.com

SyafiqueRidhwan said...

biru macam aku. :)

http://terompahcaring.blogspot.com

MiSzy DiaN said...

suka semua entry..

simple kan..ahahaha..
dah lama join pn blog nie..

http://miszydian.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...