Thursday, April 28, 2011

Bulb Chair Ada Jual Tak

Direka oleh Gaëtan Van de Wyer, seorang pereka perabot dari Belgium. Kerusi ni dinamakan 'Bulb Chair' iaitu sebuah kerusi yang disambung dengan lampu dibahagian atasnya. Kerusi ini diperbuat daripada barangan terpakai dan rotan. Menarik kan kerusi ni?? Agak-agak ada jual tak kat Malaysia. Tak kisah lah harga berapa pun. Malam-malam nak study sambil duduk kat kerusi ni pon best je. Hehehe.




13 comments:

budingyun said...

wah nak 1 (O_o)

aiman rashidd said...

nampak style !

MiSzy DiaN said...

sponsor satu! :)

Pezol Stylez said...

@budingyun: aku bgi ko 3..nak?? haha

Pezol Stylez said...

@aiman: yup...mmg stylez...hihi

Pezol Stylez said...

@miszy dian: boleh2...bak duit cni...hehe

fasha said...

nampak macam best..

Pezol Stylez said...

@fasha: mmg best...;p

.:padie_eyla:. said...

best ohh. malam2 tutop semua lampu. hahak. =p macam hntu jadi nye.

eh. dalam cite ape ntah, mase belakon ade props kerusi nie. cantekk woohhh. hohoh

Pezol Stylez said...

@eyla: aah..best sgt2....hantu?? giler lah...xmo2

jefri said...

beli 1 kat rumah sewa kita Pezol

Pezol Stylez said...

@jefri: boleh2....bak duit kt aku....;p

SiLvEr GolD AiN said...

waa...study kat kerusi ni msti best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...