Friday, April 8, 2011

Gemilang UTHM

Lagu tema UTHM iaitu Gemilang UTHM merupakan antara lagu yang aku sukai *yelah tu*. Setiap universiti mesti ada lagu tema masing-masing kan. Walaupun aku tak berapa nak hafal lagu ni tapi aku tetap berbangga kerana dapat menuntut ilmu di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia yang tercinta ini. Banyak pengalaman manis yang aku telah dapat sepanjang belajar di sini. *ceh, macam dah abes belajar pulak kau kan*

Korang pun mesti berbangga kan dapat belajar di tempat korang kan. Jadi, sayangilah universiti korang. Jagalah nama baik universiti korang. Final exam pon dah nak dekat. Pastikan result sem ni lebih baik dari sem lepas k. *tibe2 lak aku bersemangat patriotik malam-malam ni. hahaha* Apa-apa pun good luck kepada semua. Salam 1 Malaysia. Salam Perpaduan dan Salam Gemilang dari aku dan kawan-kawan seuniversiti.Bye.


14 comments:

rayne rawt rawt said...

acu suh saye nnyi.. wakakaka

Pezol Stylez said...

@rayne: jom nyanyi sme2..wakaka

misSbLurRy said...

yeah..gua pun bangga dgn tempat wa bljr

psssttt still ingatlagu sekolah anda??

piejiehairul said...

ihi ingat mnggu MHS

sirap merah said...

haha.. aq cyg UPM !

Pezol Stylez said...

@misBlury: yeah...;p

Pezol Stylez said...

@piejie: sye xigt da...;p

Pezol Stylez said...

@sm: bgus2

MiSzy DiaN said...

masih ingt lagi lagu rasmi.. haipp!!
bangga dengan politeknik ku.. hehehe

Pezol Stylez said...

@mDian: bgus2

manggosteen said...

aku biasanya nyanyi 'kuittho' time sebutan 'uthm' tu..sbb aku masuk dulu time kuittho lagi..hehehe

ishiko said...

aip? pezol dak uthm ke? laaa...

Pezol Stylez said...

@manggosteen: wah...org lama ni..hehe

Pezol Stylez said...

@ishiko: yup..yes i am..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...