Saturday, April 9, 2011

Topeng Parti Liar Hujung Minggu

Antara koleksi topeng muka yang sangat 'amaze' dihasilkan oleh Tom Banwell iaitu seorang artis rekabentuk topeng muka terkenal di California. Mesti korang pernah nampak kan topeng muka camni. Selalunye topeng-topeng camni time party ataupun majlis annual dinner je gune. Hmmm...tapi misteri je kan kalau topeng camni. Mesti rasa nak tau sapa yang pakai.

Buat masa sekarang ni, aku tak pernah pakai lagi topeng macam ni. Tunggu aku nak abes sem nanti baru nak buat satu majlis yang mana setiap orang kena pakai topeng camni. Just perancangan je ok. Tak tau lagi nak buat ke tak. Best kot. Mana tau dapat jadoh dari situ. Siapa tau kan. Tapi ok jugak, kalau pakai topeng ni orang tak berapa nak kenal sangat. Mesti teruja nak kenal siapa di sebalik topeng itu...awww~

Kalau korang rasa berkenan nak beli topeng ni dari uncle Tom ni, korang boleh lah ke website beliau. Klik SINI. Banyak lagi koleksi yang lawa-lawa yang korang boleh pilih. Tapi kena bayar dalam dolar ye. Dan order secara online sahaja. Kalau nak turun kedai kena pergi ke California la yer. Hehehe. Ok lah. Gotta go for a while. See you later guys. Muaaahh.














14 comments:

azi nur said...

bekenannye yg lep2!!!!

Pezol Stylez said...

@azi: cpt beli..t abes..haha

anisidayu said...

boleh order on9 x ni? huhu

Pezol Stylez said...

@anis: bly tgok website beliau ek...;p

ishiko said...

haha.. topeng camtuh, cam jgk sape orgnye..

Pezol Stylez said...

@ishiko: buat2 xcam la...hehe

.:padie_eyla:. said...

okei. yang last tu agak seram dipandang. hooho

Pezol Stylez said...

@padie: haha...seram ek..comel la tu...;p

MiSzy DiaN said...

menarik semuanya tp kalu beli pn, bukan ada party liar pn kt cni.. hihi

Pezol Stylez said...

@dian: xpe2...u buat la..haha

i am S!L4H.. said...

asal kulit dorg licin2 erh? photoshop ke mmg kulit selicin sutera? wuwuwu

Pezol Stylez said...

@s!L4h: diorng kn model..mestilah licin..hehe

i am S!L4H.. said...

owhh. heheh. bape tah abis nk melicinkan tuh. haha

Pezol Stylez said...

@s!L4h: x tnya la pulak bpe...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...