Wednesday, April 20, 2011

Contest Kita Kawan Kan??



Hmmmm....dah lama aku tak join apa-apa contest sejak kebelakangan ini. Yelah student kan. Sibuk je bace buku.*padahal takde pun*.Tibe-tibe lak hari ini tergerak hati nak join contest anjuran dari Cik Gojes yang sangat sangat sangat *berapa kali la kau punya sangat pezol* gooooojes itu. 

Bace punye rules contest...cehhh senang jek rupenya Letak gambar korang ngn kawn-kawn je pon. Lima minit dah siap tulis nih.*tipu lagi...sila tampor kuat2 yer*. Aku pon dengan hati yang senang dan happy-go-lucky ini pun menerjah khazanah album-album lama aku...uhuk..uhuk..behabuk sial. Nampak sgt lama xbukak album kan. 

Godey punya godey...aku jumpe akhirnya. Itu pun setelah dilakukan saringan 4-5 kali. Tapi rasa cam malu je nk letak pic lama aku nih. Tapi takpe...demi cik gojes yang sangat sangat gojes itu...aku letak jugak. Ini kawan punya pasal lah. Demi kawan-kawan aku yang sangat sengal...aku tibai jak letak. Nak tengok?? Kat bawah ade.


Aku rasa pic ni sesuai sangat dengan tema contest cik gojes ni..."Kita Kawan Kan??" Of course we are friends. Korang bley tengok kan betapa gumbiranya hati kitorang bile dapat jumpa. Bukan selalu bley jumpa macam ni tau. Gelak sama-sama. Gembira sama-sama. Bergosip sama-sama. Semuanya nak bersama. I love my friends.

Aku suke pic ni jugak sebab bila korang tengok pic atas dan bawah ulang kali...mcam sengal pun ade kan. Tak jemu mata memandangnya *cheeewahhh, prasan je kau*. Rasa cam nk gelak guling-giling pon ade. Tapi bila fikir-fikir balik kan, rasa seronok je bila kita berkawan ni. Even kitorang tak sama umur tp kemesraan dalam jalinan persahabatan itu tetap ada.

Sebab ketiga aku suka pic ni adalah bukan senang nak cari kawan yang betul-betul kawan yang baik macam kwan-kwan aku nih. Even jarang konteks dengan diorang sebab semua ada hal masing-masing tapi bila ada masa yang sesuai tuk berkumpul bersama pasti kegumbiraan di hati pasti akan terserlah dengan gelak tawa dan adegan usik mengusik *ini pasti*.

Terima kasih lah kepada cik gojes sebab wujudkan contest camni. Suke sangat tau. Hmmm aku rasa tagline yang sesuai untuk blog cik gojes ni adalah "Revolusi Si Gadis : Gojes Gitewww". Ok tak...ok tak *tiru stylez eric leong*. Apa-apa pun blog cik gojes memang best. Suke baca bile ada entry baru. *cam bodek nak menang hadiah je ni*. hehehe.

Akhirnya, untuk contest ni aku rasa nak tag semua yang baca entry aku ni. Join lah. Ada masa lagi nak join contest dari cik gojes nih. Ada hadiah tau. Rugi korang tak join. Kalau korang nak join..klik kat SINI yer. Klik kat banner pon boleh. Ok lah...sebagai tanda sokongan dengan contest ni, aku nak hadiahkan sebuah lagu buat cik gojes. Bukan nak bodek tau cik gojes. Just sebagai hiburan tuk cik gojes bersama kawan-kwan. Kita kan kawan....\(^_^)v. hehe.



T.A.M.A.T

18 comments:

CiK GorGeouS ! said...

yeah !! thanx for joining !!! aLL the best and thanx yee abg Long ~ =)

cik tiera™ said...

wiwittt...hehe...nnt mng blje tira tw..

Pezol Stylez said...

@cik gorgeous: welcome...love to join ur contest..hehe

Pezol Stylez said...

@cik tiera: boleh bah kalu ko...haha

ishiko said...

macam best je kontest ni..
wuwuu.. nk juin gk ahh.. hehe
gud luck ye

Pezol Stylez said...

@ishiko: jom join2..hehe

eton said...

waa... tetibe nak masuk lak.. hehehe

Pezol Stylez said...

@eton: jom join ramai2..hehe

NUMASARA HANA said...

KITA KAWAN KAN...?

meh la datang singgah sini...

http://numasara.blogspot.com/2011/04/aku-follower-yang-cantik.html

thanks..

Pezol Stylez said...

ye ye..kiter kwn...;p

tricksrex said...

huhu teringat member2 lama T__T

GiveAsh said...

wah gud luck..

Pezol Stylez said...

@tricksrex: sama lah kiter....hhihi

Pezol Stylez said...

@GiveAsh: tenkiu....;p

Pai said...

bro btol r...
kawan senang pling nk cari...
kwan susah??
mano nak cari ha...

Pezol Stylez said...

@Pai: yup.....jadi, pilihlah kwn yg baik2..susah senang pasti bersama...hehehe

Liza @ Adzriel AB said...

pezol senyum penuh perasaan. he..he..

Pezol Stylez said...

@liza: hahaha....mesti2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...