Wednesday, April 20, 2011

Keluar Duit Tabung Nuffnang Lagi

Setelah sekian lama memendam perasaan, akhirnya dengan kuasa yang ada pada jari aku, tanpa perasaan segan silu, aku menekan perkataan CASH OUT kat akaun nuffnang aku. Fuhhhh...sangat lega beb. Kahkahah. Sudah 5 bulan aku tunggu nak tekan perkataan keramat tu. 

Hari ini merupakan hari yang sangat gembira sekali...weeee~...tapi dalam keadaan gembira itu terselit sedikit kedukacitaan. Kne tunggu lagi sampai sampai RM50++ tuk kuor lagi dari tabung nuffnang aku. Huhuhu. Takpe...aku akan terus berusha mencarinya walau apa pun terjadi. Semangat nih.

Yelah, sejak akhir-akhir ni, nuffnang agak kurang memberikan kasih sayang kat aku sebagai seorang blogger sejati ni...sob..sob..sob..Mana tak nye....dekat sebulan kot, aku tengok tak gerak2 pon income aku. Semalam baru masok. Alhamdulillah. Ade jugak akhirnya. Betul la kata pepatah. Penantian itu suatu penyiksaan. Tapi bile da dapt rasa tersangatlah lega.

Jadi sekarang, aku kena tunggu satu bulan dari sekarang untuk menerima cek dari pihak nuffnang. Hehehe. Kene tunggu lagi. Seksa tau.*sabar pezol, sabar itu kan separuh daripada iman*. Ok lah. Pasti akan ku tunggu cek itu sampai ke rumah yang tercinta ini. Tu je kot. Jumpa lagi. Have a nice day.

26 comments:

Rozuan Ismail said...

ok lah..sikit2 lama2 jadi bukit..

Pezol Stylez said...

@rozuan: betul2

mr_right said...

banyak nye duit dalam nuffnang?!!
omg ~
mr right punye baru rm1.25..
sedeh an?? hee
ade tips??

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/tolong-amik-perhatian-sume-ye.html

Pezol Stylez said...

@mr_right : mne de..cket jek...tips?? sneang jek..teruskn berblogging dgn entry2 yg menarik..hehe

MiSzy DiaN said...

wahhh dah blh kuarkn duit.. hehe.. tahniah :)

Pezol Stylez said...

@MiSzy Dian: yay...thnks..hehe

cik pelangi said...

yeay ! . boleh belanje cik pelangi makan eskem ! . HEHE ^^

Pezol Stylez said...

@cik pelangi: boleh2....jom

ayu jue said...

apsal ju xpenah dapat pown..majok la ngan nuffnang cani!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tak pernah cash out lagi...

baru je pakai nuffnang sedangkan dh 3thn buat blog..

alangkah ruginya....

Akeyla Frr . said...

WAHHH , BESHNYAAAA <3

Pezol Stylez said...

@ayu jue: jgn majok..truskn berblogging yer..wat entry best2..mesti dpt nyeww...hehe

Pezol Stylez said...

@gadis kampung: its ok..keep it up..lps ni bley kuorkn...hehe

Pezol Stylez said...

@Akeyla Fr: aah...sgt besh..;p

cik cakcibo said...

bestnyer... duit mari -duit mari... berbaloi sgt penantian tu kan!! nikmatilah while it last!!

ash said...

Wahh beznyer... aku still lagi O.. hmm
KENAPA EARNING NUFFNANG KU TAK NAIK

Pezol Stylez said...

@cik cakcibo: aah best2..sgt berbaloi...hehe

Pezol Stylez said...

@ash: xper...teruskn berblogging..;p

Ikhwan said...

kira ok lagi. aku dah 2 tahun tak dapat hasil apa-apa lagi

Munirah said...

seronoknye dpt duittt :D

Pezol Stylez said...

@ikhwan: yeke?? nuffnang ske kan ank tirikn kau...sabow ek...cube dan terus mencube lagi k....hehe

Pezol Stylez said...

@munirah: seronok2...hehehe

faizlaster said...

nkjoingakr..haha

faizlaster said...

nkjoingakr..haha

faizlaster said...

nkjoingakr..haha

Pezol Stylez said...

@faizlaster: jom2 join sme2...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...