Monday, April 25, 2011

Kau Kantoi Menipu Dalam Exam

Selamat Pagi. Harap korang semua sihat-sihat je ek. Kalau tak sihat tu, pandai-pandailah korang selesaikan. Korang pun dah besor panjangkan. Bukan budak-budak lagi. Hmmm, korang buat ape tu?? Study ek?? wah..bagus2. *aku syuker aku syuker*. Final exam pun dah dekat kan. Samalah ngan aku. 1st paper aku esok. Rasa tak sabar jer nak jawab.hahaha.

Untuk semester ni aku nak jwab betul-betul dalam final exam. Nak 'up' kan lagi aku punya pointer dari semester lepas. So kena study giler-giler nih. *yelah tu..padahal kau asyik nak berblogging jer*. Jadi kepada kawan-kawan yang menduduki peperiksaan sekarng ni aku ucapkan GOOD LUCK. Tapi perlu diingat jangn sesekali bawak 'toyol' dalam menjawab peperiksaan nanti. Itu menipu namanya...nanti kantoi. Padan muke kau. hahaha.

Ok lah, aku nak p sambung study lagi nih. Sebelum tu korang dengar dulu apa nasihat mamat ni nak bagitau pasal kenapa korng tak perlu menipu dalam exam. Bagus gak nasihat dia nih. Apa yang baik itu kita jadikan pengajaran dan apa yg tak elok tu...kito bakor je!!!. Bye. Jumpa lagi.

10 comments:

fiq. said...

Goodluck yaw...
sentiasa ingat Allah, parents.

tulus sweet said...

everyone tiru in exam. yea me too. huhu

Pezol Stylez said...

@fiq: thnks...;p

Pezol Stylez said...

@tulus: hahaha......;p

HanYa DiriKU.... said...

gud luck abg long ;)

Pezol Stylez said...

@ayie: thnks

♥♥uNie FaRaHaNi♥♥ said...

best of luck...baru start final ea...orang dari mggu2 lps da...tggl 3 je lagi...hehehhehe

.:|kamaryeah|:. said...

all the very best okay~
may success be yours~

Pezol Stylez said...

@farahani: wahhh...best nyewww...btw tq

Pezol Stylez said...

@kamaryeah: tenkiu......;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...