Wednesday, April 20, 2011

Beg Naga Ini Sangat Mengancam

Bob Basset seorang pembuat beg dari Ukraine telah membuat satu beg naga yang sangat 'awesome'. Seriously awesome. Beg yang diperbuat daripada 'leather' ini tidak terdapat di mana-mana kedai beg yang lain tetapi korang boleh di kedai beliau sahaja. Sangat limited edition kan. Acctually banyak lagi produk yang dihasilkan oleh beliau tetapi beg naga ini sahaja menarik perhatian aku untuk share dengan korang. Berminat?? Sila tempah tiket korang ke Ukraine sekarang !!. Itu pun sementara stok masih ada. hehehe. Enjoy your trips guy.

















20 comments:

sarah mohamad said...

hahah. awesome dan creepy gak. hiks

Azmie said...

seram nk pakai lorr..

IBnu AHMad said...

ade beg labu sayong tak? nmpk cam gaara cket .. XP

Pezol Stylez said...

@sarah: seswai tuk awk pki nih...hehe

Pezol Stylez said...

@azmie: seram la best...;p

Pezol Stylez said...

@ibnu ahmad: xde2...hehe

Jue_ilias said...

klu gne beg ni. mst nmpk gns. eheh

Jue_ilias said...

semart2..

afuan shah said...

ganas la haih....kalau kaler merah menyala lagi style ouh..!

Nurul Ashikin said...

mcm real je naga tuh! best yer if ada jual kat msia. :)

eton said...

wow.. hebat.. mesti mahal kan..

SiLvEr GolD AiN said...

waaa...stylo abes...

Pai said...

maner wa boley beli ini beg??

Pezol Stylez said...

@pai: beli kt ukraine..hehe

Pezol Stylez said...

@ain: yup...very the stylo...;p

Pezol Stylez said...

@eton: ofkoz...;]

Pezol Stylez said...

@Nurul: aah kn...mesti kalu dpt satu...;p

Pezol Stylez said...

@afuan: betul2..aku ske kaler merah gak...;p

Pezol Stylez said...

@jue: itu sdh tentu....;l

Pai said...

mak aih!!! ukraine....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...