Friday, April 8, 2011

Aku Pun Makan Maggi Jugak

Selamat pagi. Harap korang sihat-sihat ek. Korang suke makan maggi tak?? Aku suke. Sedap woo. Masa awal semester dulu aku jarang makan maggi. Hari-hari makan nasi. Giler kenyang. Sekarang ni tak boleh dah nak makan nasi selalu sebab duit dah takde nak beli beras...sob sob sob. Bulan kegawatan ekonomi telah melanda. Aku rasa bukan aku sorang je kot.Mungkin ramai gak yang senasib dengan aku sekarang ni. 

Mungkin inilah cabaran yang perlu dihadapi oleh student macam aku ni...huhu. Hendak tak hendak terpaksa jugak makan maggi bagi meneruskan kehidupan sebagai seorang pelajar universiti...sob sob lagi. Kalau nak makan nasi pon mungkin 2-3 je kot seminggu. Tapi takpelah...aku suka makan maggi. Sebab aku masak maggi sedap *ye ker??*...hahaha. Housemate aku pon cakap yang maggi aku masak sedap giler. *yelah tu, padahal saja nak tumpang sekaki kn*

Apa-apa pun, sekarang ni aku kenalah pandai berjimat cermat dalam berbelanja. Final exam pon dah dekat. Kena study elok-elok ni. Biar hidup susah macam sekarang ni...yang penting keputusan nanti gempak. Betul tak?? Ok lah. Tu je untuk hari ni. Selamat berhari jumaat semua. Jaga diri. Bye.


fuurrrr~

16 comments:

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

pergh2. maggi kari terangkat~ slurrrrpppp :0 haha.

areteacar said...

cik tikah pun de masalah duit :(
kena jimat.. btw, mcm sdap je megi tuh. hihi..

|CIK TIKAH|

Cik Kamoo said...

perghhh terbaik sungguh!! sedap nie...

mr_right said...

maggi mr right ade sepaket lagi dalam almari tuh..
ta makan2.
heh

Pezol Stylez said...

@nabila: tau xper...sedap kn..haha

Pezol Stylez said...

@areteacar: smela kiter..thnks..aah mmg sdap pon...;p

Pezol Stylez said...

@ck: mmg terbaek..tq

Pezol Stylez said...

@mrRight: bg aku jela maggi tuh..haha

Fyqa said...

mkn megi pon sedap jugak tau :))

Pezol Stylez said...

@fyqa: betul2

CiK GorGeouS ! said...

ohoii...xeLok makan maggi seLaLu Lah ! =p

Pezol Stylez said...

@cG: ade cara nak hilangkn yg xelok tu...hehe

nabila saat said...

alamak..terliur pulak

Pezol Stylez said...

@nabila.S: masak la...haha

cantekk said...

hai la mak....kecoqq!!!

da la nga lapo ni ;-D

Pezol Stylez said...

@cantek:jom mkn maggi...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...