Saturday, September 15, 2012

PONDOK TELEFON JADI AKUARIUM IKAN EMAS





Akuarium pondok telefon ini telah dipasang oleh 5 orang pelajar Seni dan Rekabentuk dari Universiti Kyoto di sekitar bandar Osaka, Jepun. Kat sana, ikan emas adalah membawa simbol yang sangat hebat yang mana ia membawa maksud kebahagiaan dan kemakmuran di samping membawa tuah kepada si pembela ikan emas. Lain dari yang lain kan? Nice










2 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

coool je tengok kan.....

Sally Samsaiman said...

best! best! mmg geliga la kepala dorang...bole jadi attraction..

kat Malaysia pon bole la try buat...nak halnag dr public phone kena pecah amik duit...

tp mmg xde la public phone lepas ni...hiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...