Thursday, September 6, 2012

BLOG AKU DAH ADA HEADER BARU




Akhirnya siap jugak design baru header blog aku. Tetibe plak tadi gatal tangan nak wat header baru masa duk lepak kat opis petang td. Simple je aku punya design header ni. Just Call Me Pezol. Aku lebih suke design yang tak berserabut, senang nak tengok dan paling penting pandai bermain dengan warna.

Tema bagi header baru aku ni adalah warna-warni dalam kegelapan. Mean that walaupun hidup seseorang itu berada dalam kegelapan tapi ingatlah kalau kita pandai membawa hidup ke arah yang lebih baik, insyaallah warna-warni kehidupan itu akan muncul juga.

Semoga dengan header baru aku ni, semangat nak berblogging itu akan bertambah-tambah dan adalah majalah-majalah kat luar sana tolong prommote2 kan blog aku ni kat majalah diorang. Jeles tau tengok blog kawan2 dah masuuk majalah remaja lah, intrend lah, mangga lah, durian lah, eh.

Eh jap. Aku baru je bukak akaun nuffnang tadi kan..tengok2 dpt Buffered Earning baru lagi dari DIGI Prepaid T-ARA Showcase. Yeahhh.. Makasih Nuffnang !! Nanti kalau korang nampak iklan tuh kat blog aku, sudi2 kan lah klik yer. 


11 comments:

Norasyimah Saifullah said...

cool

Myra Abdullah said...

cool =D

cucu umie said...

header yg cool bro..

hawiz said...

simple & style..hihi

eddy syrol said...

lebih kacak? baiklah..hehehe

zaxx said...

wow..simple but smart..nice..mohn watkan satu,eheheh :)

BeLLa said...

tlg buatkan bole?? hehe

Budakkoko said...

lebih kacak | lebih versastail | lebih macho | lebih bergaya | ...

cayalahhh !

.: iEyLa :. said...

semalam lagi dah perasan..cantikkk..suke plak..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

nice hahaha...btw congratulation dpt BE huhu

Chenal said...

Bleh tahan header dirik pejul. cam iklan dashing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...