Wednesday, September 26, 2012

SERIUS OHSEM PATUNG STAR WARS DALAM TERRARIUMS





Peminat-peminat watak dalam star wars pasti suka dengan idea ni dan aku rasa peminat-peminat kartun yang lain pon boleh jadikan ini sebagai sumber inspirasi untuk meletakkan korang punya patung2 kesayangan dalam balang kaca. Serius ohsem ok.

Idea ni dibuat oleh Tony Larson. Hanya memerlukan beberapa barang sahaja untuk diletakkan di dalam balang mengikut tema yg korang inginkan. Banyak lagi koleksi yang ada korang boleh lihat. Klik SINI.









3 comments:

eenie minniey said...

waaa tersangat ohsem ! *kelip2 mata*

✿Lady Ainaa✿ said...

smart gila..... kalau buat akuarium pun not bad ni... ena suka sgt cerita star wars..unik sgt! hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaaaaa unik sgt...
teruja juga nk memiliki wlpn tak minat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...