Sunday, September 23, 2012

LADY GAGA BERJALAN-JALAN SEKITAR PARIS DENGAN PAKAIAN PELIK




Tidak sah kalau Lady Gaga keluar ke mana-mana function dengan pakaiannya yang serba pelik dan unik tuh. Terbaru Lady Gaga telah bersiar-siar sekitar Paris dengan pakaian yang bagi aku sangat 'ridiculous' gabungan warna merah jambu dan biru ditambah lagi dengan spec mata yg sangat pelik. Mungkin itu cara dia nak tarik perhatian orang ramai atau satu identiti dia untuk dia lebih dikenali.









3 comments:

adjie apriliansyah said...

gaga..u a verry2 bad bad bad bad bad bad bad Girl.... ( genik gaga_ I like this )

BeLLa said...

pelik minah ni smpai bila2 xde lelaki nk kat dia

Si Matatajam said...

Pelik2 gak..dah tu tengok tak selesa langsung...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...