Thursday, June 14, 2012

TANDA-TANDA KORANG GILA BERBLOGGING







He3, mksud gila tu bknnya gila otak ye tapi ketagihan yg melampau-lampau korg pada dunia blog ni smpai x igt dunia.



Pernah korg wat cmni???

  1. Sanggup tahan utk p tandas semata-mata nk siapkan entry @ blogwalking. *Isk3, kalo sibuk sgt pon jgn la cmni, cian badan tue, kuarkan dlu apa yg patut...*

  2. Bnda pertama yg korg wat wktu pagi lps bgun tdo tanpa gosok gigi adalh buka blog utk tgk brapa pengunjung yg dtg, tgk komen2 baru. Kdg2 tu sarapan atas katil ja sb xmau tggal laptop. *Hahaha, nnti mknn tumpah ats katil bru tau...*

  3. Untuk pelajar2 yg tgh exam, bleh plak terpikir wktu jawab exam tu "apa ye nk update blog jap lagi". *hahaha, jgn tersalah jawab exam dh la, soalan tanya lain tetiba jwpan psl lain..*

  4. Korang lebih byk bercakap kt "shoutmix", "chatbox" berbanding dunia sebenar. *hehehe, orang cmni pon ada ka? Bdk Botak teka ja...*

  5. Korang smpai tggal solat sb asyik sgt dok berblog, x sdar masa berlalu pntas. *xmau2, apa2 pon p solat dlu jap lagi smbung berblog ye...*

  6. Entry korang kt blog nie melampau2 byk, kalo sebulan ada 30 hari, entry kt blog plak beratus2. *hahaha ada yg sehari tue bermacam2 jenis entry, tapi xpa la kalo seronok dibaca aku x kisah...*

  7. Kt mna2 pon korang akan cuba "connect" internet dan update blog xkira la kedai mamak ka, KFC ka.. Yang paling teruk korang cb hack WIFI jiran korg sb 'berukband' x bayr bil. *hahaha, pstikan bil korang dibayar sblom dipotong...*

  8. Masa korang berblog lebih byk berbanding korang tgk tv. Tgk tv pon kjap2 ja, tu pon sb crita feveret, kalo x labah2 yg tgk tv. *hahaha, xlama lagi bankrup la syarikat2 tv sb xda yg tgk...*

  9. Setiap contest yg ada korg akan msuk x kira la hadiah apa pon, janji korang rasa puas. *msuk la contest apa pn asalkn korang rsa berbaloi hadiahnya*

  10. Setiap bnda yg korg tgk mengingatkn korang kt Blog, contohnya makan mee grg tp tangkap gmbar dlu nk letak kt Blog, nmpak benda oren trigt logo Blogger. *hahaha, nie dh thap jatuh cinta ngn blog dh nie...*


Hahahah, sbnarnya ada byk lgi, x larat x pikir dh.





23 comments:

pezol said...

nasib baik aku x kne...haha

Anisa Hang Tuah said...

heh
nampak sangat terkena pada saya
ngahaha

Awangku Johan said...

eh betui la.. semuanya aku ada.. horayyyy.. rupanya aku giler berblogging.. hahahaha

waRDah a.k.a QiQi said...

hehe... 50-50..

ade yg tak kene ngan wardah...

walopon ade gak mcm gile blogging, tp takdela sampai tyme exm pon pk.. huhuhu~

Solihin Zubir said...

ahahaha.. ada yg terkena kt batang idung aku...

Noona said...

tp xdela smpai tinggal solat...
dulu musim facebook, skrang blog pulak..ish ish...........
encik yang tulis entri ni pula bagaimana yerrr??? hehe..

pezol said...

lebeh kurang jgk...

Sallehudin Said said...

erm ..
terasa pulak den ..

^baju kurung^ said...

stakat ni blom thap gila lg. slamat~

mrs kayrul said...

mujurl atak termasuk dalam kategori kat atas tue lagi...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hahaha...betoi kalau bole sume benda nk dicrite kan..ala2 twitter laaa dok n update setiap seminit...hahaha

Bazar Niaga Online said...

semua x pernah... keh3x... :)

Merryn said...

memang.. sejak kite start blogging, dah x tengok tv dah...

Hitam Keris Emas said...

kelab blogger ; done follow.
:)

Hitam Keris Emas said...

kelab blogger ; done follow.
:)
visit balik ye..
thanks..!

Shazney Shamsuddin said...

cehhh sipi sipi lahhh

Blog Panjang said...

pheww. selamat bukan aku. HAHA
ingat lagi aku beza dunia dan alam maya..

nadia farhana said...

hehe macam kelakar :)

shazika said...

eh eh...ada la jugak kena ngan diri sendrii :)

Yumida said...

haha..betol la no. 9 tu..xpe..janji x kacau idup org dh...tp ya klo part tv tu..rs dgn berblog bez lg...janji jgn syok sendiri dh....
follower ke 3025

Ahmad Haziq Azlan said...

oh
blogger uthm rupanya
sekarang final
mesti update blog kan
hohoho
folo sini

Siti K------- said...

alamat, terkono den...hahahah

Pecinta pink^^ said...

ada yg betul antara 10 tuh..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...