Tuesday, June 12, 2012

BLOGGER BAKAL PILOT FOLLOWER BLOG AKU KE #3000






Akhirnya, cecah juga angka 3000 followers aku...hahaha

Gile lama aku tunggu nak tunggu angka ni, mau setahun gak bru dapat

Thanks Blog Panjang kerana sudi jadi followers blog aku yang ke #3000..yeahh

InsyaAllah lepas ni akan lebih bersemangat berblogging tuk cecah angka #10,000 lak

Wahhhh...agak2 bape puluh tahun la bley cecah kan angka tuh..haha

btw thanks kawan2 kerana sudi jengah-jengah blog PezolStylez yang tak seberapa ni

Sayang korang...muahhhh. hihi

Eh korang, sambil2 tu jom terjah Blog Panjang ni ---> SINI

Jangan tak tahu, blogger Blog Panjang ni adalah bakal Pilot ok

Study satu universiti ngn aku kat UTHM...hihi






9 comments:

mira maisara said...

untung la follower bnyk..hehe

Blog Panjang said...

geli hati aku. hik hik. thanx bro. all the best finals !

Pezol Stylez said...

@mira: alhamdulillah..hihi

KorN said...

Fuhh.. baru nak dekat stahun, dah cecah angka beriban?.. memang terbaek lah bro...

Pezol Stylez said...

@korn: hahaha..;p

Pezol Stylez said...

@blog panjang: welkem..ko gak..all the best final

Siti K------- said...

tahniah2...ct nk dpt sribu pon tercungap2...ahaha

Pezol Stylez said...

@siti: hehe..thanks

✿Lady Ainaa✿ said...

tahniah2.. ena punya follower sikit je.. huaa..

waaaa, dunia nie kecik je, jumpa gak yg satu universiti dlm dunia blog ni... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...