Friday, June 15, 2012

LUKIS TATU ATAS PISANG IDEA UNIK






Lain daripada yang lain...aku punya first impression kat seni ni lukis tatu atas buah pisang nih

kebiasaannya kita tengok diorang buat atas patung ke, dinding ke

tapi Phil Hansen menggunakan kepakarannya dalam melukis dengar melakar atas buah pisang

idea yang sangat unik walaupun nampak sepeti buang masa kan

sangat intersting art work.




 





12 comments:

Koernia Rachman said...

jadi menarik tuh pisang ....
tapi sayang kalo mau di makan...
hahahhahahah
:D

visit me :
http://koernia-rachman.blogspot.com/2012/06/my-last-love-new.html

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

bole laa lukis kat pisang sendiri nanti..

Ahmad Haziq Azlan said...

bila cucuk, kulit tu akan rosak. lalu akan hilang vitamain c dalam tu. tu yang berubah warna

Pezol Stylez said...

@koernia: xpe..pisang byk

Pezol Stylez said...

@AFA: untonglah ada pisang..haha

Pezol Stylez said...

@ahmad: ohh yeke..bru tau

KorN said...

pisang ni kalo nak di simpan akan busuk.. tapi kalo nak dimakan sayang... cemana tu?

Siti K------- said...

fuhyooooo...boleh buat hiasan dlm rumah...hehehe

Pezol Stylez said...

@korn: pisang tak sebiji ok...

Pezol Stylez said...

@siti: haha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhh pisang pon jadi
idea yg menarik ahaha >_<

Norashiqin Kamaruzaman said...

hehe, haa kan senang lukis atas pisang....kalau tak nak tatu tu buang je terus, kalau kat badan nak buang kan sakit kena toreh balik....huhuhu...


jom la singgah sini sat =)

http://cinqleafclover.blogspot.com/2012/06/bila-perempuan-tengok-bola-o.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...